Lön- & systemförvaltare till WSP

Lön- & systemförvaltare till WSP

Motiveras du av systemförvaltning och digitalisering? Då har du kommit rätt! Just nu söker WSP en positiv och problemlösande Lön- & systemförvaltare som får möjlighet att forma rollen samt bidra till löneavdelningens fortsatta utveckling!

Rollen

Som Lön- & systemförvaltare på WSP ingår du i ett team av åtta personer som idag hanterar ca 4500 löner varje månad. Du kommer arbeta med att planera förvaltning, löpande utveckling och agera kravställare mot systemägare. Du identifierar vad som behöver hanteras, för en dialog med systemleverantör, följer upp ärenden och säkerställer att de kommer i mål. I rollen ingår även möjlighet att driva utvecklings- och kvalitetsarbetet i stort.

Andra arbetsuppgifter
 • Stödja och utbilda lönadministratörerna i Agresso Lön
 • Registervård
 • Dokumentera och kvalitetssäkra arbetsrutiner och manualer
 • Supportera HR och övriga organisationen
 • System- och behörighetsadministration
 • Fånga upp lag- och avtalsförändringar samt säkerställa att regelverk och avtal efterlevs i systemet
Vem är du?
 • 3 + års erfarenhet från en liknande roll samt något/några års erfarenhet av en roll som löneadministratör
 • YH-utbildning inom lön eller annan erfarenhet som kan ses som likvärdig
 • Vana vid att tolka samt förstå lagar, avtal och policys
 • Erfarenhet av olika lönesystem och en övergripande förståelse för system
 • Goda kunskaper i svenska och engelska i både tal och skrift
Det är meriterande om du har arbetat med Agresso Lön.

För att lyckas i rollen tror vi att du är en positiv problemlösare som kommer med egna idéer och förslag om utmaningar dyker upp längs vägen. Du vågar ta plats och är drivande samtidigt som du bjuder in andra då du trivs med att arbeta både självständigt och i grupp. Du brinner för utveckling av alla dess former och är gärna med och inspirerar dina kollegor till nya arbetssätt.

Du erbjuds

En chans att arbeta i ett internationellt företag med fokus på hållbarhet ur flera perspektiv; miljömässigt, ekonomiskt, socialt och tekniskt. De har god tillväxt och en personalpolitik i framkant. Du får möjlighet att vara med och forma rollen samt bidra till löneavdelningens utveckling i en tid då WSP befinner sig i en spännande digitaliseringsresa.

START: Omgående eller enligt överenskommelse

OMFATTNING: Heltid, 40 h/vecka

Om WSP

WSP är ett av världens ledande analys- och teknikkonsultföretag. De erbjuder tjänster för hållbar samhällsutveckling inom Hus & Industri, Transport & Infrastruktur och Miljö & Energi. Tillsammans har de drygt 43 600 medarbetare på över 550 kontor i 40 länder. I Sverige har de omkring 4 100 medarbetare.

Läs gärna mer om hur WSP presenterar sig på deras hemsida: https://www.wsp.com/sv-SE

Ansökan

Välkommen med din ansökan snarast då vi arbetar med ett löpande urval och tjänsten kan komma att tillsättas innan utsatt tid.

I denna rekrytering samarbetar WSP med PeopleProvide och deras önskemål är att alla frågor kring tjänsten går till oss. Vi tar tyvärr inte emot personliga ansökningar via mejl, men har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta Liv Söderqvist på liv@peopleprovide.se eller Ken Vu på ken@peopleprovide.se
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll HR & Personal, Löner & Förmåner
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 18 feb (30 dagar kvar)
Visa var

Om arbetsgivaren

PeopleProvide är det lilla företaget med det stora hjärtat. Vi providar företag med flexibla lösningar inom HR, lön och ekonomi. Som specialister inom området och med affärsdrivna konsulter skapar vi framgång, hållbarhet och lönsamhet för företag, alltid med människan i fokus. Vi grundades 2013 och har sedan starten arbetat efter våra ledord; Enkelt, Effektivt och Engagerat. Vi har vårt kontor i Stockholm men är även verksamma i Göteborg och Malmö.

Utsedda till Gasellföretag 2018 av Dagens Industri.

Följ gärna oss på Linkedin för senaste nytt och nya möjligheter för dig!