Junior arbetsledare till Interflora

Junior arbetsledare till Interflora

Vill du vara en del av Interfloras blomstrande e-handel?

Har du erfarenhet av lagerarbete, brinner för försäljning, effektivisering av lagermiljöer och E-handelsplattformar? Vill du dessutom vara del av en dynamisk arbetsmiljö genomsyrad av passion och mod? Vi erbjuder möjligheten att påverka samt bidra till din och bolagets utveckling tillsammans med engagerade och inspirerande kollegor och handlare! Intresserad? Läs vidare - Vi söker nämligen en junior arbetsledare med placering på lagret i Alvik, inom kategorin Choklad & Presenter.

Rollen

Din huvuduppgift är att se verksamhetens behov samt att utveckla och effektivisera lagermiljön. Du kommer att ha det operativa ansvaret på lagret med fokus på ett lönsamt pack och plock med kundnöjdhet i fokus.

Axplock av arbetsuppgifter
  • Leda det dagliga arbetet på lagret
  • Del i det dagliga arbetet av pack och plock där du tar ut, packar och skickar orders beställda via Choklad & presenter på interflora.se, Chokladogram.se samt skickapresenter.se
  • Hålla i den övergripande dialogen med PostNord och budfirmor som anlitas.
  • Se till att planering och placering på lager är effekt utifrån de olika koncepten
  • Ansvara för utveckling av manualer för alla processer
  • Säkerställa lagersaldon, ansvara för beställning samt initiera och säkra regelbundna inventeringar.
  • Kundservice - Kontakta kund vid avvikelse mellan beställning och leverans eller om uppgifter saknas
Din profil

Vi söker dig med god erfarenhet från lagerarbete kopplat till försäljning från e-handelsplattform mot konsumentmarknaden. Du har en god förståelse för ett effektivt och lönsamt lager och erfarenhet av att tekniskt arbeta med e-handelsplattformar och i uppföljningssystem. Vidare så tror vi att rätt kandidat har:
  • Kommersiell förståelse kring försäljning och marknadsföring
  • Förmåga att förstå flöden och kan skapa en struktur för korta och effektiva processer med fokus på hög effektivitet och god kvalité på leveransen
  • Gärna tidigare erfarenhet av att leda arbete. Relevant utbildning, gärna erfarenhet och kompetens av lager och e-handelsplattformar
Du kommer med egna initiativ och förslag på förbättringar av lagerhanteringen samt arbetsmiljön. Du är driven och förekommer marknadens behov med nära kontakt med leverantörer och budfirmor. Som Junior arbetsledare är det viktigt att kunna arbeta självständigt och driva arbetet framåt.

Interflora erbjuder dig en dynamisk arbetsmiljö som genomsyras av passion och mod där du får möjlighet att påverka och bidra till din och bolagets utveckling tillsammans med engagerade och inspirerande kollegor. Som Junior lageransvarig arbetar tillsammans med övriga roller på inköps- och sortimentavdelningen samt samarbetar tätt med Kundservice och rapporterar till Inköps- och hållbarhetschef. Arbetet sker på det fysiska lagret, för närvarande placerat i Alvik.

Om Interflora AB

Interflora är Sveriges främsta känsloförmedlare med en vision är att få fler att älska blommor - och varandra. Vi tror att det bästa sättet att visa känslor på är att skicka blommor. För att leendet hos den som får blommor är så äkta. För att blommor kan förvandla ett helt rum. För att de doftar gott. För att man blir lycklig i själen av att ge. Interflora startade sin resa 1923 när sex blomsterhandlare grundade Interflora i Sverige och idag säljer vi Blommogram genom interflora.se och cirka 540 fristående blomsterbutiker.

Skicka din ansökan med cv och personligt brev till PeopleProvide senast den 25 april 2022. Har du frågor om tjänsten? Kontakta Erika Domäng, erika.domang@peopleprovide.se
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Transport & Logistik, Lager
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 4 juli 2022 (42 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

PeopleProvide grundades 2014 av VD Anna Möller med visionen om att skapa hållbar och affärsdriven HR för våra kunder. Vi har vårt kontor i Stockholm på Swedenborgsgatan 10 men är även verksamma i Göteborg och Malmö. Det är ett kompetensbolag inom HR med ett stort engagemang för hållbarhet för både människa och miljö.

Företagets värderingar är; Enkelt och Engagerat. Värderingarna genomsyrar verksamheten och leder medarbetarna i sitt vardagliga arbete.

Utsedda till Gasellföretag 2018 av Dagens Industri.