HR-administratör till Nets

HR-administratör till Nets

Till vår kund Nets söker vi nu efter en HR-administratör för konsultuppdrag. Nets är en ledande aktör inom betalningslösningar och de söker just nu efter dig med en administrativ ådra, god teknisk förståelse och intresse av löne- och förmånsrelaterad HR-administration. Troligtvis är du i början av din karriär inom HR.

Uppdragsbeskrivning
I rollen som HR-konsult hos vår kund kommer du arbeta med administration inom HR där mycket fokus kommer ligga på HR-system men också lön, pension och förmåner. Du kommer bland annat arbeta med uppdatering av personalhandbok, onboarding, fakturering, leasingavtal samt allmän administration inom HR. I rollen kommer du arbeta självständigt varför det är viktigt att du känner dig trygg i att ta eget ansvar och i din leverans. Vid din sida finns också en erfaren HR-kollega som gärna bistår i sakfrågor.

Nets ligger i framkant vad gäller den digitala hanteringen av HR och i din roll kommer du ansvara, administrera och supportera i flera av dessa HR-system. Det är därför viktigt att du lätt kan sätta dig in och förstå nya system. Du kommer arbeta bland annat i SAP och Servicenow, så erfarenhet inom dessa system är meriterande.

Språk: Svenska och engelska
Uppdragsstart: Februari
Omfattning: 100%
Anställningstid/uppdragslängd: 1 år
Sista ansökningsdag: 2018-01-20

Urval sker löpande så skicka in din ansökan så snart som möjligt.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll HR & Personal, HR-administration
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 15 mars (57 dagar kvar)
Visa var

Om arbetsgivaren

PeopleProvide är det lilla företaget med det stora hjärtat. Vi providar företag med flexibla lösningar inom HR, lön och ekonomi. Som specialister inom området och med affärsdrivna konsulter skapar vi framgång, hållbarhet och lönsamhet för företag, alltid med människan i fokus. Vi grundades 2013 och har sedan starten arbetat efter våra ledord; Enkelt, Effektivt och Engagerat. Vi har vårt kontor i Stockholm men är även verksamma i Göteborg och Malmö.

Utsedda till Gasellföretag 2018 av Dagens Industri.

Följ gärna oss på Linkedin för senaste nytt och nya möjligheter för dig!