HR Advisor till PeopleProvide

HR Advisor till PeopleProvide

Vill du ha en snabb, varierande och spännande tjänst hos oss? Gillar du HR, arbetsrätt och längtar efter att få vara med i ett bolag, där din del av vår utveckling, är extra viktig!

Vi söker dig som är affärsdriven, full av energi, erfaren inom HR med vana att hantera arbetsrättsliga ärenden och vill vara med och utveckla vår HR Business Support. Känner du igen dig i beskrivningen så ser vi verkligen fram emot att få läsa din ansökan till oss.

Möjligheten:
I takt med att PeopleProvide växer söker vi nu fler medarbetare. Som HR Advisor hos oss på PeopleProvide kommer du få möjligheten att ta tag i och driva egna HR- och arbetsrättsrelaterade projekt hos våra kunder i Stockholm. Du kommer även att bli en del av en lärande och affärsdriven kultur där den gemensamma nämnaren är vår entreprenörsanda och viljan att utvecklas som grundas i våra värderingar som är Enkelt och Engagerat.

Arbetsuppgifter:
I den här rollen får du möjligheten att jobba i olika kundprojekt där du ger operativ och strategisk support inom hela HR-området till våra kunder baserat på affärsdriven och hållbar HR. Arbetsuppgifterna är såväl kvalificerade som av enklare karaktär. Även om arbetet är brett med alla HR ärenden som hanteras av en HR Advisor är det visst fokus är på arbetsrättsligt arbete.

Tjänsten är på heltid och PeopleProvides kontor ligger vid Mariatorget, Södermalm. Projektens utformning varierar i stor grad och kan antingen vara på plats ute hos kund eller göras på vårt kontor.

Exempel på fler arbetsuppgifter är:
  • Rådgivning och support inom HR till våra kunder
  • Följa upp och säkerställa att våra kunder får affärsnära och professionellt HR-stöd
  • Genomföra kundmöten där du presenterar och säljer in våra tjänster
  • Samarbete med dina andra kollegor, och projektleda, som att vara deltagare i andra HR projekt då vi ofta samarbetar för bästa möjliga leverans till våra kunder.
Du får även vara med och bistå i affärsutvecklingen så att PeopleProvides HR-Supportkoncept är i framkant på en marknad som utvecklas och förändras snabbt.

Din profil:
Vi söker en driven, övertygande och erfaren HR Business Partner med ca 5-6 års erfarenhet av arbetsrättsliga ärenden med vana att jobba med såväl mindre som större HR-relaterade projekt. Du brinner för service och mötet med nya människor, du når uppsatta mål och drivs av att ständigt förbättra dig för våra gemensamma resultat. Du har en god social förmåga och hanterar olika kunder och kontakter med glädje. Du motiveras av och har förmågan, att ha flera processer igång parallellt med kundnyttan i fokus. För att du ska trivas hos PeopleProvide är det viktigt att du är en lagspelare som sätter stolthet i att alltid leverera med kvalitet.

Att arbeta på PeopleProvide:
Vi på PeopleProvide trivs med att vara ett mindre företag, det ger oss möjlighet att forma både uppdrag och din kompetensutveckling efter dina och PeopleProvides gemensamma önskemål. PeopleProvide har bra anställningsvillkor, härliga sociala tillställningar och ett friskvårdsengagemang utan dess like! Vi sitter i fina lokaler centralt på Swedenborgsgatan på Söder med nära till kommunikationer, affärer och trevliga restauranger. Sommartid cyklar vi till våra kunder. Du välkomnas in i en företagskultur som kännetecknas av en kreativ och positiv entreprenörsanda med högt tempo och engagerade medarbetare som tycker om att ha roligt på jobbet!
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll HR & Personal, HR-administration
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 21 feb 2020 (33 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

PeopleProvide är det lilla företaget med det stora hjärtat. Vi providar företag med flexibla lösningar inom HR.

Som specialister inom området och med affärsdrivna konsulter skapar vi framgång, hållbarhet och lönsamhet för företag, alltid med människan i fokus. Vi grundades 2013 och har sedan starten arbetat efter våra ledord; Enkelt, Effektivt och Engagerat. Vi har vårt kontor i Stockholm men är även verksamma i Göteborg och Malmö.

Utsedda till Gasellföretag 2018 av Dagens Industri.

Följ gärna oss på Linkedin för senaste nytt och nya möjligheter för dig!