CRM & Marketing Automation specialist till Interflora

CRM & Marketing Automation specialist till Interflora

Brinner du för CRM, Marketing Automation och att bygga lönsamma kundrelationer? Är du driven, analytisk, har en positiv och problemlösande attityd och trivs i en föränderlig, digital och blomstrande miljö? Då har vi jobbet för dig!

Interflora söker nu en affärsdriven CRM & Marketing Automation specialist med erfarenhet av datadriven marknadsföring och att optimera kundupplevelsen. Med hjälp av kundinsikter kommer du att identifiera och nyttja möjligheter för att utveckla CRM-arbetet och skapa effektiv, relevant och personlig kundkommunikation.

Som CRM-specialist kommer du att säkerhetsställa Interfloras kundkommunikation kopplat till försäljnings- och lojalitetsmål. Du ansvarar för hela processen gällande urval, genomförande och analys och kommer att ha en nyckelroll att utveckla Interfloras Marketing Automation-flöden.

Genom personaliserad, automatisering och datadrivna beslut är du som CRM-specialist med och tar kundklubben samt kundkommunikationen till nästa nivå.

Om rollen:
Du arbetar bland annat med att producera kundanpassade utskick via e-post och sms och sätta upp och utveckla Marketing automation-flöden. Du tar helhetsansvar från segmentering och kanalval till genomförande och uppföljning.

Huvudsakliga arbetsuppgifter:
 • Producera, analysera och optimera utskick (e-post och sms)
 • Bygga och utveckla kommunikationsflöden/Marketing Automation-flöden
 • Bygga, designa samt optimera kampanjer så att rätt kund får rätt erbjudande i rätt kanal vid rätt tillfälle
 • Analys och segmentering av kunddatabasen
 • Intern och extern kravställning i utvecklingsprojekt
Din profil:
Som person ser vi att du är analytisk, affärsmässig och är duktig på kommunikation. Du är proaktiv och strukturerad och arbetar självständigt - men du har även lätt att samarbete med andra. Du kan arbeta detaljorienterat såväl som att förstå helhetsperspektivet i det du gör. Vi ser att du är van att arbeta datadrivet.

Din erfarenhet:
 • Relevant eftergymnasial utbildning
 • Minst 2-3 års erfarenhet av arbete med CRM och Marketing Automation - att producera och optimera kundkommunikation via epost och andra kanaler inkl segmentering och tester
 • Erfarenhet av att arbeta datadrivet
 • Du skriver svenska på en hög nivå och har erfarenhet av kommersiellt skrivande
 • Du har känsla för färg, form och har goda kunskaper i Photoshop
 • Erfarenhet av Voyado är meriterande
 • Erfarenhet av e-handel och retail är meriterande
Du ingår i marknads- och e-handelsavdelningen och rapporterar till CRM-ansvarig.

Ansökan och frågor om tjänsten:
Tjänsten är på heltid och en tillsvidareanställning. Vi tillämpar 6 månaders provanställning.
Vid frågor, kontakta;
Lena Aldeström på e-post lena.aldestrom@interflora.se eller tel 070-777 56 50
John Jansson på e-post john.jansson@peopleprovide.se eller tel 073 - 808 88 72.

Urval och intervjuer sker löpande, så vi ser fram emot att ta emot din ansökan så snart som möjligt, då rollen kan komma att tillsättas snabbt.

Varmt välkommen med din ansökan!
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll CRM, Marknadsföring
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 1 jan 2023 (24 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

PeopleProvide grundades 2014 av VD Anna Möller med visionen om att skapa hållbar och affärsdriven HR för våra kunder. Vi har vårt kontor i Stockholm på Swedenborgsgatan 10 men är även verksamma i Göteborg och Malmö. Det är ett kompetensbolag inom HR med ett stort engagemang för hållbarhet för både människa och miljö.

Företagets värderingar är; Enkelt och Engagerat. Värderingarna genomsyrar verksamheten och leder medarbetarna i sitt vardagliga arbete.

Utsedda till Gasellföretag 2018 av Dagens Industri.