Bemanningsplanerare till Fazer Food Services

Bemanningsplanerare till Fazer Food Services

Redo för ett välsmakande jobb? Bli en del av ett nordiskt tillväxtbolag som bemanningsplanerare!

Du erbjuds

Det börjar med människor. Du kommer att arbeta i en stimulerande och välkomnande miljö, omgiven av kollegor som inspirerar dig till att göra ditt bästa. Du erbjuds att utveckla dig själv samtidigt som du har möjlighet att utveckla andra då alla som arbetar på Fazer har möjlighet att vara del av att ständigt förbättra affärerna och ta del av interna utbildningar.

Rollen

I rollen som bemanningsplanerare hos Fazer Food Services arbetar du operativt med den övergripande bemanningsplaneringen tillsammans med restaurangcheferna. Arbetet kommer i huvudsak att ske i TimePlan och rollen handlar mycket om att supportera, utmana och coacha restaurangcheferna. Rollen är ny i organisationen och fokus kommer ligga på att vara mer proaktiva och skapa nya/förbättrade arbetssätt vad gäller bemanning och schemaläggning. Du kommer ha stort mandat att påverka ditt eget arbete och driva igenom dina idéer.

Andra arbetsuppgifter:
  • Vara delaktig i projekt, implementera och utbilda cheferna i det nya arbetssättet
  • Ta fram underlag för uppföljning av KPI:er
  • Daglig support till cheferna via mejl och telefon
  • Säkerställa resursoptimering samt planera och lägga ut årsarbetstid
  • Stötta cheferna i budgetarbete
  • Skapa manualer/processer
Vem är du?
  • Minst 3 års erfarenhet av administrativt arbete kopplat till behovsplanering, schemaläggning o/e bemanning
  • Erfarenhet från någon form av schemaläggningssystem i en större och personalintensiv verksamhet
  • Kunskap samt vana vid att läsa och tolka lagar, anställningsavtal, kollektivavtal och policys
  • Mycket goda kunskaper i svenska i både tal och skrift
Det är meriterande om du har erfarenhet av TimePlan samt kunskap och erfarenhet inom HR o/e löneadministration.

För att lyckas i rollen tror vi att du är en person som ser helheten och arbetar proaktivt när du driver din agenda framåt. I din förmåga att agera serviceinriktat stöttar du chefer och medarbetare samtidigt som du vågar utmana och ifrågasätta för att utveckla individer och organisationen samt nå önskade resultat. Vidare har du god analytisk förmåga där du arbetar för att hitta lösningar som gynnar alla parter på bästa sätt.

START: Enligt överenskommelse

OMFATTNING: Heltid

PLACERING: Kungsholmen

Om Fazer Food Services

Fazer är ett internationellt familjeägt företag som erbjuder bageri-, konfektyr och kexprodukter samt måltids- och cafétjänster. Koncernen har egen verksamhet i åtta länder och export till över 40 länder. Fazer-koncernens omsättning 2014 uppgick till mer än 1,6 miljarder euro och företaget har över 15 000 anställda. Fazer Food Services serverar närmare 80 000 måltider dagligen i Sverige, de flesta under varumärket Amica, men även under varumärket Fazer. Fazer Food Services Sverige har cirka 1500 anställda och driver cirka 200 enheter på företag, skolor, universitet samt inom försvar, sjukvård och äldrevård.

Läs gärna mer om hur Fazer presenterar sig på deras hemsida: https://www.fazer.se/

Ansökan

Välkommen med din ansökan snarast då vi arbetar med ett löpande urval och tjänsten kan komma att tillsättas innan utsatt tid.

I denna rekrytering samarbetar Fazer Food Services med PeopleProvide och deras önskemål är att alla frågor kring tjänsten går till oss. Vi tar tyvärr inte emot personliga ansökningar via mejl, men har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta Liv Söderqvist på liv@peopleprovide.se
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll HR & Personal, Rekrytering, HR-administration
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 15 juni 2019 (54 dagar kvar)
Visa var

Om arbetsgivaren

PeopleProvide är det lilla företaget med det stora hjärtat. Vi providar företag med flexibla lösningar inom HR.

Som specialister inom området och med affärsdrivna konsulter skapar vi framgång, hållbarhet och lönsamhet för företag, alltid med människan i fokus. Vi grundades 2013 och har sedan starten arbetat efter våra ledord; Enkelt, Effektivt och Engagerat. Vi har vårt kontor i Stockholm men är även verksamma i Göteborg och Malmö.

Utsedda till Gasellföretag 2018 av Dagens Industri.

Följ gärna oss på Linkedin för senaste nytt och nya möjligheter för dig!