Recruitment & Sales Specialist - PeopleProvide AB, Stockholm

Recruitment & Sales Specialist - PeopleProvide AB, Stockholm

PeopleProvide är ett konsult- och rekryteringsbolag inom HR som gillar människor, sunt förnuft och affärer. Deras mål är att enkelt, effektivt och engagerat "provida" den HR som bäst matchar kundens behov. Effektiva processer i kombination med engagerade och lyhörda medarbetare och konsulter är framgångsfaktorn till att PeopleProvide är en stark växande aktör i en utmanande bransch.

Ett stenkast från Mariatorget i Stockholm på Swedenborgsgatan sitter PeopleProvide i ljusa lokaler med en unik och inspirerande arbetsmiljö. Företagets konsulter arbetar främst i områden kring Stockholm - men även i Göteborg och Malmö.

I takt med att PeopleProvide växer söker vi nu dig som drivs av försäljning, affärer och att bygga och utveckla bolag, har ett stort intresse för rekrytering samt vill vara en viktig del av PeopleProvides fortsatta utveckling!

Som Recruitment & Sales Specialist på PeopleProvide får du en roll där du med stor entusiasm tar ansvaret för hela rekryteringsprocessen - från införsäljning till uppföljning. Med ambitionen att skapa en värdefull slutprodukt för företagets kunder, har du till din hjälp ett team av juniora och seniora HR Konsulter som är duktiga på search, personbedömning och intervjuer. Ditt ansvar är att leda och samverka i denna grupp, där mycket fokus ligger på att säkerställa nya affärer och bidra till bolagets fortsatta utveckling. För rätt person finns möjlighet att utveckla rollen ytterligare och ta ansvaret för affärsområdet.

Huvudsakliga arbetsuppgifter:
  • Försäljning av rekryteringsuppdrag
  • Ansvar för bearbetning av nya kunder samt för befintlig kundstock
  • Ansvar för dina egna rekryteringsprocesser
  • Arbete i och utveckling av rekryteringsverktyget Teamtailor
  • Planering och utveckling av verksamheten i samarbete med bland annat sälj och marknad
Din profil:

Du brinner för försäljning och mötet med nya människor, du når uppsatta mål och drivs av att ständigt förbättra dig och dina resultat. Du har en god social förmåga och hanterar olika kunder och kontakter med glädje. Du motiveras av att ha flera processer igång samtidigt samt har ett intresse för kundrelationer och budgetarbete. Du vill arbeta i en roll med stort eget ansvar och kan prioritera och lägga upp arbetet på egen hand. Vidare har du en "vinnarinsikt" som präglar ditt fokus att leverera både snabbt och med kvalité till företagets kunder.

För att lyckas i rollen har du:
  • Minst 2 - 3 års erfarenhet av B2B försäljning med vana att hantera både nya och befintliga kunder
  • Tidigare arbetat med försäljning mot HR-funktioner
  • Tidigare erfarenhet av rekrytering
  • Goda kunskaper i svenska och engelska, både i tal och skrift
  • Goda kunskaper i Office
Att arbeta på PeopleProvide:

PeopleProvide trivs med att vara ett mindre företag, det ger dem möjlighet att forma både uppdrag och din kompetensutveckling efter dina och PeopleProvides gemensamma önskemål. PeopleProvide har bra anställningsvillkor, härliga sociala tillställningar och ett friskvårdsengagemang utan dess like! PeopleProvide sitter i fina lokaler centralt på Swedenborgsgatan och har nära till kommunikationer, affärer och trevliga restauranger. Sommartid cyklar de till sina kunder. Du välkomnas in i en företagskultur som kännetecknas av en kreativ och positiv entreprenörsanda med högt tempo och engagerade medarbetare som tycker om att ha roligt på jobbet!

Ansökan:

Tjänsten är en heltidstjänst och ska tillsättas så snart som möjligt. Intervjuer sker löpande och tjänsten kan tillsättas innan ansökningstiden gått ut - skicka din ansökan redan idag. Har du frågor gällande tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare, Kristina Hjertonsson på telefon 070-392 16 00.

För att söka tjänsten går du in på RekryteringsKonsultens hemsida www.rekryteringskonsulten.nu

Vi hanterar inga ansökningar via brev eller e-post. Alla ansökningar till RekryteringsKonsulten hanteras konfidentiellt.

Välkommen med din ansökan!
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll HR & Personal, Personalchef, Rekrytering, HR-administration
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 22 nov 2019 (10 dagar kvar)