Sökes: Smart och snäll vikarie i förskolan

Sökes: Smart och snäll vikarie i förskolan

På Pamoja är vårt uppdrag att se till att dörren till klassrummet alltid står öppen - trots att lärare är sjuka eller behöver vara borta. Ett riktigt hjälteuppdrag! Nu söker vi dig som vill vara med och göra en insats för barn i förskolan.

Om jobbet som vikarie
Som vikarie i förskolan är ingen dag den andra lik vilket gör jobbet både utmanande och spännande. På en förskola finns det helt enkelt tusen miljoner saker att göra. Sånt som är underbart och utvecklande och sånt som emellanåt kräver en ängels tålamod. Och den som jobbar med små barn behöver ha extra öron och ögon. Gärna i nacken:) Men ingen förväntar sig att du ska kunna allt. Däremot måste du som är vikarie - precis som alla superhjältar - våga ta initiativ och klara av att ta instruktioner. I gengäld lovar vi dig att du kommer att lära dig massor - om dig själv och andra - som du kommer att ha nytta av för lång framtid.

Vad behöver du kunna?
Våra kunder älskar vår personal! Det gör oss så stolta att vi spricker! Därför är vi noggranna när vi letar nya talanger. Och tror att du, precis som vi, vill vara en förebild för alla du möter. Smart och snäll helt enkelt :)

1. Du måste vara beredd på att jobba på kort varsel, och dessutom vilja vara en förebild för de du möter i förskolan - barn, pedagoger och föräldrar.

2. Vi sätter stort värde på att du har tidigare erfarenhet av att jobba med barn och ungdomar. Kanske har du varit idrottstränare eller barn- och ungdomsledare?

3. Dessutom behöver du ha godkänd gymnasieexamen, tala och skriva svenska, och ha ett giltigt utdrag ur belastningsregistret.

Så söker du jobbet
  • Vår rekryteringsprocess är modern, snabb och effektiv.
  • Hos oss slipper du skriva CV.
  • Istället söker du jobb direkt med vårt smarta jobbtest. Syftet med testet är att vi ska upptäcka just dina förmågor.
  • Sen ses vi - både i videomöten och live.
  • Om du klarar alla stegen kan du börja jobba. Du får självklart en ordentlig introduktion innan du börjar jobba.
  • Du blir anställd av oss och jobbar tryggt med kollektivavtal.
Fakta om jobbet
Du väljer själv hur mycket du vill jobba - från en dag i veckan till heltid. Uppdragen kan vara både kortare och längre.

Du matchas unikt
Pamoja-appen gör jobbet enkelt. Du matchas alltid unikt och blixtsnabbt till ditt uppdrag (utifrån bl.a. din kompetens, önskemål och den kortaste resvägen). Du behöver aldrig konkurrera med kompisarna om jobben. I appen håller du också koll på din kalender, tidigare uppdrag och en massa mer.

Vi jobbar tillsammans
När du jobbar finns vi självklart till hands, i chatten, på telefon, eller mejl. Du får en egen kontaktperson som du kan vända dig till när du behöver. Du blir också en del av ett underbart maffigt nätverk med några tusen likasinnade kollegor.

Välkommen med din ansökan idag! Vi anställer bra vikarier löpande.
Mer info
Telefon 020-113311
Område Stockholms stad
Yrkesroll Utbildning, Förskollärare, Barnskötare
Typ av anställning Deltid, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida http://workpamoja.com
Sista ansökningsdag 3 apr 2021 (36 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

People Productions driver Pamoja och Lärarförmedlarna.
Vi utvecklar smarta lösningar som gör det snabbare, tryggare och roligare för den som söker jobb, att möta den som söker talang. Både för blixtsnabba behov av talang idag, och på längre sikt.

Sedan 1999 har vi anställt fler än 20 000 talanger i våra företag. Med lång erfarenhet, gedigen kunskap, och intelligent teknik bygger vi smarta lösningar för moderna människor. Vi driver tex Sveriges största talangplattform för den som vill jobba i, eller behöver personal till skolan.

Läs mer på:
workpamoja.com
lararformedlarna.se