Sökes: Proffsig problemlösare

Sökes: Proffsig problemlösare

Talang är vår passion. Varje dag ser vi på Pamoja och Lärarförmedlarna till att dörren till klassrummet står öppen - när personalen i skolan och förskolan är sjuka eller måste vara borta. Då löser någon av våra 2000 vassa vikarier jobbet tillfälligt. Vi behöver bli fler som ser till att rätt person får rätt utmaning och ge både vikarier och kunder dagligt stöd och support. Vår nya kollega behöver både vara noggrann och ha sinne för affärer. I gengäld lovar vi ett jobb som gör skillnad, duktiga och jättesnälla kollegor, både högt i tak och hög ambitionsnivå. Är det du eller någon du känner? Läs mer och sök jobbet!

Om rollen
I Pamoja får skolan hjälp med Sveriges bästa vikarier för korta akuta behov. I Lärarförmedlarna jobbar behöriga och erfarna lärare. Nu växer vårt Customer Success team. Som Customer Success Agent är din roll att ta hand om våra fantastiska vikarier och kunder i deras vardag - att säkra att kunderna får rätt personal och att våra vikarier får rätt utmaningar i sina uppdrag. Det handlar om att ge stöd och support och lösa små och stora problem. Våra kunder och vikarier förväntar sig både snabb och kvalificerad hjälp. Tillsammans med dina erfarna, kloka kollegor ser du till att vår personal och våra kunder får både den hjälp de förväntar sig - och den service de ännu inte kunnat föreställa sig!

Du kommer att jobba i ett tight team nära dina kollegor. Hos oss är ingen dag den andra lik och tempot är ofta högt. Du sitter mitt i affären och hjälper våra kunder och vår personal i telefon, chatt och mejl. Dina viktigaste arbetsuppgifter handlar om att ge service, lösa problem och underlätta vardagen för personal och kunder. Det kan handla om allt ifrån att hjälpa till med info om resväg, matcha rätt person till rätt uppdrag, coacha vikarier, hantera svåra samtal och dokumentera information. Vårt affärssystem fungerar som stöd i alla arbetsuppgifter.

Det här behöver du kunna
För att trivas hos oss behöver du ha tidigare erfarenhet av arbete med service och support, t.ex inom bemanning, kundservice, försäljning, hotell och restaurang eller liknande. Allra viktigast är att du gillar att lösa problem (ofta flera samtidigt:)) och hjälpa människor. Du behöver också vara noggrann, uthållig och duktig på att kommunicera med kunder, vikarier och kollegor i både tal och skrift.

Vi är både ett teknik- och ett tjänsteföretag. Vi har bland annat utvecklat den plattform och app våra kunder och vikarier använder. Därför behöver du vara bekväm med att jobba med olika tekniska systemstöd. Du får självklart en ordentlig introduktion till jobbet.

Praktiskt om jobbet
Jobbet hos oss passar dig som är både är morgonpigg och gillar kvällsjobb. Hos oss börjar dagen tidigt och slutar sent - vi har öppet när våra kunder behöver oss, i regel från 06-21 samt viss helgjour. Du kommer därför att jobba på schema. Du kan jobba hel- eller deltid enligt överenskommelse. Vi håller tummarna att du kan börja så snart som möjligt! Vårt fina kontor finns på Linnégatan i Stockholm.

Så söker du jobbet
Om du tycker att det här låter roligt blir vi såklart glada! Vi är också nyfikna på vad det är som gör dig intresserad av uppdraget och hur du skulle kunna passa! Mejla så snart som möjligt till Rekryterare Karin Nordqvist: karin.nordqvist@peopleproductions.se
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Service & Kundtjänst, Kundtjänst
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 31 jan 2021 (10 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Pamoja och Lärarförmedlarna är en del av People Productions
Talang är vår passion. Varje dag levererar vi Sveriges bästa vikarier till ambitiösa skolor och förskolor. Under ett år jobbar fler än 2000 vikarier hos oss. Vi utvecklar också smart teknik för den som letar bra jobb och bra folk. Våra kunder är kommuner, utbildningsföretag och myndigheter.

Läs mer på workpamoja.com och lararformedlarna.se