Säljare till Scawiba i Stockholm sökes

Säljare till Scawiba i Stockholm sökes

Pema People AB är verksamt som bemannings- och rekryteringsföretag sedan 1997. Företagets huvudkontor ligger i Norrköping och för närvarande sysselsätter Pema People ca 1300 personer. Pema People AB är ett spännande företag i ständig utveckling, till gagn för såväl nya och befintliga kunder som vår personal.

Vår framgång bygger på att vi lyckas rekrytera bland branschens bästa förmågor. Vi matchar de bästa medarbetarna till rätt företag och uppdrag. Att vara extern medarbetare hos oss passar dig som på minsta möjliga tid vill skaffa dig mesta möjliga erfarenhet. Vi ger dig chansen att arbeta på attraktiva arbetsplatser där du utvecklar din kompetens.

På uppdrag av Scawiba i Stockholm söker vi nu ett antal nya säljare

Scawiba AB är ett nystartat och spännande företag som erbjuder dig stora möjligheter att utvecklas inom försäljning. Vi är idag över 250 anställda och har våra kontor i Stockholm, Malmö och Helsingfors. Våra kontor är exklusivt designat för att trivas i och vi har skapat en miljö som alla våra kollegor blir glada av att arbeta i.

Vi erbjuder bra lönevillkor med fast lön och bra provisioner för dig som vill prestera och har engagemanget. Vi har en av marknadens bästa säljutbildningar som får dig att snabbt komma igång och i utbyte för ditt engagemang, så erbjuder vi dig ett närvarande ledarskap som ger dig rätt stöd i ditt arbete. Tillsammans ser vi till att nå våra gemensamma målsättningar.

Arbetsbeskrivning:

I denna tjänst kommer du arbeta som innesäljare tillsammans med andra skickliga och drivna säljare på vårt kontor i Stockholm. Arbetet som Innesäljare hos oss är att via telefon genomföra mötesbokningar, sälja abonnemang, prenumerationer, tjänster och medlemsvärvning. Eftersom arbetet sker över telefon behöver du därför vara bekväm med att använda telefonen som verktyg.

Vi söker dig som gillar ett högt tempo, utmaningar, har viljan, glöden och målsättningen att bli framgångsrik inom ditt arbete och vill utvecklas i en snabb takt tillsammans med oss. Tjänsten innebär en del fast lön samt en rörlig, där du som framgångsrik försäljare kan påverka din egna lön väldigt positivt. Tidigare erfarenheter från någon form av försäljning är en fördel, men det är absolut inget krav då en stark ambition att lyckas tar dig väldigt långt.

Vad erbjuder vi?
  • Ett kontor tillsammans med härliga, tävlingsinriktade och ambitiösa kollegor
  • 34 timmars arbetsvecka fördelad måndag-torsdag kl. 08:30-16:30 och fredagar 08:30-15:30.
  • Daglig coachning av kompetenta och ständigt närvarande ledare, och självklart även från dina kollegor
  • Vårt fokus är att du ska utvecklas till den bästa säljaren du kan bli. Vi är ett erkänt bra varumärke att bygga säljkarriär på!
  • Möjlighet att utvecklas och göra karriär inom ett växande företag. Vi ger dig alla verktyg - men det är upp till dig hur långt du når!
  • Arbetet endast med stora och väletablerade företag, som är kända för marknaden.
* Nya datoriserade system med den senaste tekniken.
Mer info
Kontaktperson Susanne Ljungskog
Email Mejla Susanne Ljungskog
Område Stockholms stad
Yrkesroll Försäljning, Telefonförsäljare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Pema People AB
Hemsida http://pemapeople.se/
Sista ansökningsdag 27 juni (4 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Pema People levererar effektiva tjänster inom entreprenad, personaluthyrning, utbildning, rekrytering och omställning.