Naturvårdare till Jackson Trädvård

Naturvårdare till Jackson Trädvård

VÅRT ERBJUDANDE

Vi söker både dig som har jobbat i branschen i många år, men även dig som är nybörjare och vill komma in i branschen. Det viktiga är engagemang och ett stort intresse för naturvård i stad och natur. Uppdragen utförs i en större region med utgångspunkt och placering i Stockholm.

Företaget

Jacksons Trädvård är ett av Sveriges grönaste företag och en av de största aktörerna inom naturvård och arboristtjänster. Företaget utför skog- och naturvårdsarbeten åt kommuner, stadsdelar och länsstyrelser i Stockholm med omnejd. Jacksons Trädvård grundades i början av 2000-talet och erbjuder ett utmanande och varierande arbete i vacker natur och spännande stadsmiljö.

Arbetsbeskrivning

Som person är du en lyhörd, positiv, serviceinriktad teamspelare. Du ser det positiva i en entreprenörsdriven företagskultur med handlingskraft och hög aktivitet. Har du dessutom ett intresse för naturvårdsarbete ser vi det som ett extra plus

Det är ett krav att att du ska behärska motorsåg och röjsåg. Ju fler bokstäver i körkorten och längre erfarenhet desto bättre. Du talar god svenska eller engelska och har B-körkort. All övrig utbildning inom området är meriterande.

DINA KVALIFIKATIONER/KRAV
  • Körkort B är ett krav, BE är meriterande
  • Motorsågskörkort ABC, D är meriterande
  • Natur & Kulturhänsyn (Grönt Kort)
  • Röjsågskörkort RA och RT
  • Flytande svenska och engelska i tal och skrift

ÖVRIGT


Start i höst enligt överenskommelse
Omfattning: Heltid
Arbetstider: Vardagar 7-16
Placeringsort är i Stockholm med omnejd

Om oss

På Pema People är vi övertygade, personalen är vår viktigaste resurs. Vårt starkaste argument. En unik möjlighet för våra kunder. I kombination med nytänkande, flexibilitet och lyhördhet för kundens behov resulterar den filosofin i bemannings- och personallösningar som verkligen gör skillnad. Både idag och i morgon.


ANSÖKAN


Om du har frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare. Maila inte ansökan.

Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum.

Ansökan sker endast genom att du klickar på länken och registrerar dig nedan. Bifoga CV och personligt brev. Varmt välkommen med din ansökan!
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Miljö & Djurvård, Naturvård
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 30 okt 2020 (6 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Pema People är inget vanligt bemanningsföretag. Vi startade nämligen redan 1997, vilket är snudd på förhistorisk tid i vår bransch i Sverige. Trots det är vi ett av de mest nytänkande. Det tar sig bland annat uttryck i att vi ständigt utmanar oss själva och söker nya lösningar. Till exempel var vi bland de första att ta hjälp av mobil IT för att underlätta livet för både vår personal och våra kunder. Idag är Pema People ett fullsortiments bemanningsföretag inom såväl kollektiv- som tjänstemannaområdet, och vi slipar ständigt på nya verktyg för framtiden. Vi finns etablerade på flera olika orter runt om i landet och har ca 1300 medarbetare.