Jacksons Trädvård söker kreativ snickare för utemiljöer

Jacksons Trädvård söker kreativ snickare för utemiljöer

VÅRT ERBJUDANDE

Vi letar efter dig som vill vara med och utveckla Jacksons Trädvård. Här finns möjlighet att kombinera ett intresse för naturen med gedigna kunskaper inom snickeri, träbearbetning och kanske även inredningssnickeri. Du kommer jobba för att våra utemiljöer blir både användbara viloplatser och trevliga mötesplatser. När tid finns över kommer du också att jobba som naturvårdare, tex utföra skogsgallring och dyl. Uppdraget innebär stor variation vad gäller geografiska områden och du bör därför vara bekväm med att förflytta dig runt i Stockholm med omnejd.

Företaget

Jacksons Trädvård är ett av Sveriges grönaste företag och en av de största aktörerna inom naturvård och arboristtjänster. Företaget utför skog- och naturvårdsarbeten åt kommuner, stadsdelar och länsstyrelser i Stockholm med omnejd. Jacksons Trädvård grundades i början av 2000-talet och erbjuder ett utmanande och varierande arbete i vacker natur och spännande stadsmiljö.

Arbetsbeskrivning

Du kan ha en bakgrund som snickare med inriktning mot träbearbetning. Vi ser gärna att du fritt kan skapa utifrån tex bild eller möjligheterna som naturen ger på aktuell plats. Det krävs alltså både ett idérikt och kreativt tänk. Du ser det positiva i en entreprenörsdriven företagskultur med handlingskraft och hög aktivitet. Har du dessutom ett intresse för naturvårdsarbete ser vi det som ett extra plus. Du kommer att jobba med hela processen, från träd till färdig produkt.

DINA KVALIFIKATIONER/KRAV
  • Utbildning och erfarenhet som snickare
  • Körkort B
  • Motorsågskörkort AB, eller A med mkt god erfarenhet av trädfällning
  • Flytande engelska, då din närmaste kollega är engelskspråkig
MERITERANDE
  • BE-körkort
  • Skogsarbete
  • Erfarenhet från småskalig sågverksförädling
ÖVRIGT

Tjänsten avser heltid och startar i höst. Du anställs som konsult hos Pema People. För rätt person finns det möjlighet till förlängning eller anställning hos Jackson Trädvård.Du utgår från huvudkontoret i Västberga i Stockholm, men kräver att man arbetar i Stockholm med omnejd.

Om oss

På Pema People är vi övertygade, personalen är vår viktigaste resurs. Vårt starkaste argument. En unik möjlighet för våra kunder. I kombination med nytänkande, flexibilitet och lyhördhet för kundens behov resulterar den filosofin i bemannings- och personallösningar som verkligen gör skillnad. Både idag och i morgon.

Ansökan

Om du har frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare. Maila inte ansökan.

Ansökan sker endast genom att du klickar på länken och registrerar dig nedan. Bifoga CV och personligt brev. Varmt välkommen med din ansökan!
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Bygg & Hantverk, Snickare
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 25 aug 2020 (42 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Pema People är inget vanligt bemanningsföretag. Vi startade nämligen redan 1997, vilket är snudd på förhistorisk tid i vår bransch i Sverige. Trots det är vi ett av de mest nytänkande. Det tar sig bland annat uttryck i att vi ständigt utmanar oss själva och söker nya lösningar. Till exempel var vi bland de första att ta hjälp av mobil IT för att underlätta livet för både vår personal och våra kunder. Idag är Pema People ett fullsortiments bemanningsföretag inom såväl kollektiv- som tjänstemannaområdet, och vi slipar ständigt på nya verktyg för framtiden. Vi finns etablerade på flera olika orter runt om i landet och har ca 1300 medarbetare.