Erfaren naturvårdare till Jacksons Trädvård

Erfaren naturvårdare till Jacksons Trädvård

VÅRT ERBJUDANDE

Har du ett gediget naturintresse och erfarenhet från arbete som naturvårdare? Är du dessutom en person med god människokännedom med vana att leda team? Det viktiga i den här tjänsten är engagemang för både människor och natur. Uppdragen utförs i en större region med utgångspunkt och placering i Stockholm.

Företaget

Jacksons Trädvård är ett av Sveriges grönaste företag och en av de största aktörerna inom naturvård och arboristtjänster. Företaget utför skog- och naturvårdsarbeten åt kommuner, stadsdelar och länsstyrelser i Stockholm med omnejd. Jacksons Trädvård grundades i början av 2000-talet och erbjuder ett utmanande och varierande arbete i vacker natur och spännande stadsmiljö.

VEM ÄR DU?

Som person är du en lyhörd, positiv och serviceinriktad. Du är en lagspelare, men inte ovan att leda andra framåt i en positiv riktning. Har du utbildning som skogsmästare eller jägmästare är det meriterande.

Det är ett krav att att du ska behärska motorsåg och röjsåg. Ju fler bokstäver i körkorten och längre erfarenhet desto bättre. Du talar god svenska eller engelska och har B-körkort. All övrig utbildning inom området är meriterande.

DINA KVALIFIKATIONER/KRAV
  • Körkort B är ett krav, BE är meriterande
  • Motorsågskörkort ABC, D är meriterande
  • Natur & Kulturhänsyn (Grönt Kort)
  • Röjsågskörkort RA och RT
  • Flytande svenska och engelska i tal och skrift
ÖVRIGT

Start i så fort som möjligt, enligt överenskommelse
Omfattning: Heltid

Arbetstider: Vardagar 7-16
Placering är i Stockholm med omnejd, du utgår från Västberga
Uppdraget är till att börja med en anställning hos Pema People, med möjlighet till fast anställning hos Jackson Trädvård.

Om oss

På Pema People är vi övertygade, personalen är vår viktigaste resurs.
Vårt starkaste argument. En unik möjlighet för våra kunder. I kombination med nytänkande, flexibilitet och lyhördhet för kundens behov resulterar den filosofin i bemannings- och personallösningar som verkligen gör skillnad. Både idag och i morgon.


ANSÖKAN


Om du har frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare. Maila inte ansökan.

Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum.

Ansökan sker endast genom att du klickar på länken och registrerar dig nedan. Bifoga CV och personligt brev. Varmt välkommen med din ansökan!
Mer info
Kontaktperson Åse Lindberg
Telefon 0730-314237
Område Stockholms stad
Yrkesroll Miljö & Djurvård, Naturvård
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 14 feb 2021 (21 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Pema People är inget vanligt bemanningsföretag. Vi startade nämligen redan 1997, vilket är snudd på förhistorisk tid i vår bransch i Sverige. Trots det är vi ett av de mest nytänkande. Det tar sig bland annat uttryck i att vi ständigt utmanar oss själva och söker nya lösningar. Till exempel var vi bland de första att ta hjälp av mobil IT för att underlätta livet för både vår personal och våra kunder. Idag är Pema People ett fullsortiments bemanningsföretag inom såväl kollektiv- som tjänstemannaområdet, och vi slipar ständigt på nya verktyg för framtiden. Vi finns etablerade på flera olika orter runt om i landet och har ca 1300 medarbetare.