C-korts Chaufförer för olika uppdrag!

C-korts Chaufförer för olika uppdrag!

Pema People i Stockholm söker nu efter C-Chaufförer för olika uppdrag.

Kvalifikationer

För att vara aktuell för tjänsten har du C-körkort, YKB och digitalt färdskrivarkort. . Vidare ska du kunna anpassa dig till olika situationer och kunna hantera olika typer av människor. Du ger kunden god service, vårdar och utvecklar kundrelationen. Du är noggrann och ansvarstagande och behärskar svenska i tal och skrift.

Meriterande är om du har behörigheter för CE samt ADR.

Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Ansökan sker genom att du registrerar dig nedan. Bifoga CV och personligt brev.

Pema People AB är verksamt som bemannings- och rekryteringsföretag sedan 1997. Pema People AB är ett spännande företag i ständig utveckling, till gagn för såväl nya och befintliga kunder som vår personal. Vår framgång bygger på att vi lyckas rekrytera bland branschens bästa förmågor.

Vi matchar de bästa medarbetarna till rätt företag och uppdrag. Att vara extern medarbetare hos oss passar dig som på minsta möjliga tid vill skaffa dig mesta möjliga erfarenhet. Vi ger dig chansen att arbeta på attraktiva arbetsplatser där du utvecklar din kompetens samtidigt som du breddar ditt personliga nätverk.

Varmt välkommen med din ansökan!
Mer info
Kontaktperson Susanne Ljungskog
Email Mejla Susanne Ljungskog
Område Stockholms stad
Yrkesroll Transport & Logistik, Transport
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida http://pemapeople.se/
Sista ansökningsdag 28 juni (10 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Pema People levererar effektiva tjänster inom entreprenad, personaluthyrning, utbildning, rekrytering och omställning.