Arbetsledare Bostadsproduktion

Arbetsledare Bostadsproduktion

Om tjänsterna

Vi söker nu två arbetsledare till ett av våra bostadsprojekt i Sollentuna.

Entreprenaden omfattar 116 lägenheter.Arbetet har påbörjats och beräknas färdigställas under 2024.

I din befattning som arbetsledare har du ansvar för att driva del av byggprojektet framåt enligt tidplan och fastställda ekonomiska ramar enligt kraven för kvalité, miljö och arbetsmiljö. Du arbetar i samverkan med underentreprenörer samt arbetsleder hantverkare, med stöd av platschef och övriga i projektteamet. Rollen innefattar även kvalitetssäkring, kundkontakt och budgetansvar.

Kvalifikationer

Till den ena rollen så söker vi dig som har byggteknisk utbildning och/eller relevant arbetslivserfarenhet som vi bedömer likvärdig. Du har 3-5 års erfarenhet av rollen som arbetsledare inom byggproduktion. Det är meriterande om du tidigare har arbetat med nyproduktion av bostäder. Du behärskar svenska i tal och skrift.

Till den andra rollen så söker vi dig som är nyexaminerad och har högskoleutbildning med inriktning mot bygg.

Personliga egenskaper

Som person är du driven och engagerad samt trivs att arbeta både självständigt och i team.

Du har goda ledaregenskaper och har förmåga att skapa förtroende för såväl medarbetare, kund och allmänhet. Du har lätt för att fatta beslut, planera och organisera ditt arbete och trivs med problemlösning.

På Peab är vi stolta över den individanpassade utveckling som vi kan erbjuda våra medarbetare och du har goda möjligheter att utvecklas och göra karriär hos oss.

Ansökan och övrig information

Vi kommer att påbörja urvalet vecka 32 men skicka gärna in din ansökan så snart som möjligt. Vänligen observera att vi inte tar emot ansökningar via e-post.

Vid frågor är du välkommen att kontakta Magnus Carlsson, arbetschef på telefonnummer, 0730-89 78 17 eller Sofia Söderström, HR på telefonnummer, 0725-33 30 40, dock ej under vecka 28-31 då vi är på semester.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Organisation & ledning
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 21 aug 2022 (13 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Peab är en stor koncern som spänner över många verksamheter. Samtidigt har vi en stark lokal närvaro som gör att vi kan jobba nära våra kunder oavsett var i landet de befinner sig. Detta gör att det hos oss finns möjlighet att jobba och utvecklas inom varierande yrkeskategorier och skiftande arbetsområden.

Vi på Peab strävar efter att vara branschens bästa arbetsplats. Vi vill att våra medarbetare ska tycka att det är roligt att gå till jobbet, att de ska trivas, utvecklas och växa. Utvecklingsmöjligheterna på Peab är därför stora, och vi kan erbjuda förmåner utöver det vanliga.