Peab Byggservice i Stockholm/Uppsala, är inne i en expansiv fas där efterfrågan på våra tjänster via våra riksavtal ökar (bland andra IKEA och Folksam). Vi söker nu drivna och handlingskraftiga Platschefer som kan stärka upp vårt team ytterligare. Som Platschef hos oss blir du en del av en väl fungerande verksamhet och har en mycket viktig och central roll i våra projekt.

Huvudsakliga arbetsuppgifter
  • Du leder och fördelar arbetet, ansvarar för produktionen ute på arbetsplatsen.
  • Du har erfarenhet av att leda andra och trivs med att vara en ledare.
  • Arbetar löpande med kundkontakter, räknar på samtliga jobb samt gör alla inlöp tillsammans med Arbetsledare.
  • Ekonomiskt ansvar för dina projekt, uppföljning av ekonomin och prognosarbete. För denna roll kommer projekten vara av mindre karaktär och rikta sig direkt mot privatpersoner, vilket också innebär att du har många pågående projekt samtidigt.
  • Bedriver verksamheten efter uppsatta mål och riktlinjer och eftersträvar alltid nöjd kund, lönsamhet, produktivitet, hållbar utveckling, kvalitet, god fysisk och psykosocial arbetsmiljö samt säkerhet.
Kvalifikationer och erfarenhet
  • Du har minst fem års erfarenhet från bygg, om- och tillbyggnadsprojekt och även mindre byggverksamhet (Byggservice).
  • Mycket meriterande om du har någon typ av ledarerfarenhet.
  • Du har en god förståelse för projektekonomi, kan göra egna kalkyler och arbeta med prognoser.
  • Du kan grunderna i entreprenadjuridik.
  • Du har god datorvana.
Som person tror vi att dina styrkor ligger i att vara relationsbyggand, resultatdriven och förmåga att hantera flera mindra pågående projekt samtidigt.
Du har en god kommunikativ förmåga och ditt ledarskap är tydligt, närvarande och entusiasmerande. Det är viktigt att du har ett stort engagemang för affären. Du har ett strukturerat och väl organiserat arbetssätt samt en god administrativ förmåga.

Övrigt
Vi sitter i helt nybyggda lokaler tillsammans med övriga Peab i Stockholm (Ulriksdal). Du rapporterar till Arbetschef. Då vi arbetar för en jämn könsfördelning ser vi gärna kvinnliga sökande till den här tjänsten.

Vi erbjuder
Mer info
Kontaktperson Joachim Lindahl
Telefon 0725333656
Område Stockholms stad
Yrkesroll Organisation & ledning
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 24 nov 2019 (6 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Peab är ett av Nordens ledande bygg- och anläggningsföretag med cirka 15 000 anställda och en omsättning på 54 miljarder kronor.

Koncernen har strategiskt placerade kontor i Sverige, Norge och Finland. Huvudkontoret är beläget i Förslöv på Bjärehalvön i Skåne. Aktien är börsnoterad vid NASDAQ Stockholm.