Arbetschef Peab Byggservice AB

Arbetschef Peab Byggservice AB

Att arbeta i Peab Byggservice de kommande åren kommer att bli mycket spännande. Vi har höga mål framför oss med många roliga och intressanta projekt att ta oss an. I den resan kommer vår framtida Arbetschef att ha en central funktion. Är du redo att axla en utvecklande och spännande roll, men som också är komplex och kräver stort ansvar? Då tycke vi att du ska läsa vidare!

Peab Byggservice är ett dotterbolag i Peabkoncernen. . Läs gärna mer om Peab Byggservice på www.peabbyggservice.se

Om tjänsten

I rollen som Arbetschef hos oss är du den naturliga länken mellan Distriktsledningen och medarbetarna samt mellan projekten och kunden. Högst upp på agendan är att du på ett inspirerande, lyhört och engagerat sätt leder alla i gemensam och tydlig riktning mot våra mål. Som arbetschef bör du ha god teknisk utbildning samt flerårig och mångsidig erfarenhet från olika former av byggproduktion. Som chef är du engagerande och har en coachande ledarstil. Då vi arbetar för en jämn könsfördelning ser vi gärna kvinnliga sökande till den här tjänsten.

Huvudsakliga arbetsuppgifter
 • Ansvar för att leda och utveckla din arbetschefsgrupp och medarbetare så att de växer i sina roller.
 • Bedriva verksamheten efter uppsatta mål och riktlinjer och alltid eftersträva nöjd kund, lönsamhet, produktivitet, hållbar utveckling, kvalitet, god fysisk och psykosocial arbetsmiljö samt säkerhet.
 • Ansvar för att bibehålla och utveckla befintliga kundrelationer och affärsmöjligheter i projekten men även se nya affärsmöjligheter
 • Övergripande ansvar för budgetfrågor, så som prognosarbete, anbudslämning, kontraktsskrivning, avtal och inköp, samt att verksamheten utifrån ekonomiska aspekter fortsätter växa och bli allt mer framgångsrik.
 • Ledningsgruppsarbete inom affärsområdet.
 • I rollen som arbetschef ingår man i distriktets ledningsgrupp.Lite till
 • Du har det yttersta ansvaret för medarbetarna i arbetschefsgruppen
 • Arbetschefsgruppen som är direktrapporterande till dig, består av engagerade och kompetenta Platschefer, Arbetsledare, Entreprenadingenjörer och yrkesarbetare.
 • Ditt ansvarsområde omsätter cirka 200 MSEK.
 • Vi kommer under hösten 2019 flytta in i Peabs nya kontor i Solna. Idag är vårt kontor i Kista.
Kravprofil
 • Eftergymnasial utbildning inom byggteknik, ekonomi, ledarskap alternativt motsvarande arbetslivserfarenhet.
 • Erfarenhet från byggproduktion är önskvärt, men du kan också komma från en annan bransch och bidra med nytänkande.
 • Kalkylering och ekonomisk uppföljning.
 • Erfarenhet av en ledande position där du fått möjlighet att jobba med människors utveckling och bygga team är mycket meriterande.
 • Du kommunicerar på ett enkelt och tydligt sätt. Mycket goda kunskaper i svenska krävs.
Vi erbjuder dig

Ett omväxlande arbete med stort utrymme för engagemang i ett framtidsinriktat företag med trevliga kollegor. Hos oss finns stora möjligheter till personlig utveckling. I Peabkoncernen blir du delaktig i det spännande arbetet att bygga framtidens hållbara samhälle. Vi engagerar oss i sociala frågor och i frågor som rör miljön för de människor som nu och i framtiden påverkas av det vi bygger och anlägger. Vi vill tillvarata all kompetens på arbetsmarknaden och eftersträvar mångfald.

I Peab blir du delaktig i det spännande arbetet att bygga framtidens hållbara samhälle. Vi engagerar oss i sociala frågor och i frågor som rör miljön för de människor som nu och i framtiden påverkas av det vi bygger och anlägger. Vi vill tillvarata all kompetens påarbetsmarknaden och eftersträvar mångfald.

Det är viktigt för oss att du delar våra kärnvärden jordnära, utvecklande, personliga och pålitliga eftersom de är grundläggande för det vi gör. Hos oss finns stora möjligheter till personlig utveckling. Vill du bygga ett hållbart samhälle med oss?

Välkommen med din ansökan!

Peter Polland, 0725 33 51 97,
Ulf Engstrand, 0733 37 64 05,
Mer info
Kontaktperson Peter Polland
Telefon 0725 33 51 97
Område Stockholms stad
Yrkesroll Organisation & ledning, Chefsbefattningar, Bygg & Hantverk
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag Idag (0 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Peab är en stor koncern som spänner över många verksamheter. Samtidigt har vi en stark lokal närvaro som gör att vi kan jobba nära våra kunder oavsett var i landet de befinner sig. Detta gör att det hos oss finns möjlighet att jobba och utvecklas inom varierande yrkeskategorier och skiftande arbetsområden.

Vi på Peab strävar efter att vara branschens bästa arbetsplats. Vi vill att våra medarbetare ska tycka att det är roligt att gå till jobbet, att de ska trivas, utvecklas och växa. Utvecklingsmöjligheterna på Peab är därför stora, och vi kan erbjuda förmåner utöver det vanliga.