Trafikingenjör

Trafikingenjör

Peab Asfalt AB - ett dotterföretag i Peabkoncernen - är ett av Sveriges största företag med tillverkning och utläggning av varm, halvvarm och kall asfalt. Vi behöver förstärka vår organisation inom produktionsstöd Trafikanordningar (TA). Vill du ta chansen att bli en del av vårt professionella och engagerade TA-team?

Om tjänsten

Du kommer främst att vara ett specialiststöd åt Peab Asfalts, Peab Anläggnings och Lambertssons TA-verksamhet med förekommande frågor inom trafikanordningar för entreprenader och produktion, samt t.ex. i samband med arbetsplatsbesök. I tjänsten ingår att utföra egenkontroller och informera/utbilda våra medarbetare inom området "Arbete på Väg", samt bevaka nyheter och förändringar från myndigheter och kunder, tillsammans med de övriga inom gruppen för produktionsstöd TA. Det ingår även att arbeta som lärare vid Interna utbildningar "Arbete på väg", såväl virtuella som fysiska.

Kravprofil

Vi ser gärna att du har relevant arbetslivserfarenhet och utbildningar inom området för arbete på väg. Utbildningar inom kvalitet, arbetsmiljö, pedagogik och kalkylarbete, eller på annat sätt förvärvade goda kunskaper inom området är meriterande. Det är positivt om du tidigare har stöttat projekt med Trafikverket som beställare, samt är väl inläst på de krav och regelverk som gäller vid arbete i närhet av passerande fordonstrafik. Som person är du serviceinriktad med ett starkt driv och engagemang, samt har lätt för att kommunicera och samarbeta. Du ska kunna arbeta självständigt, vara noggrann, kunna utrycka dig väl i tal och skrift och ha god datorvana. I tjänsten ingår resor över hela landet, så körkort är ett krav samt möjlighet att vara borta på uppdrag flera dagar i sträck. För att du ska få de bästa förutsättningarna att lyckas i din roll hos oss finns väl genomarbetade processer och rutiner kring TA-arbetet, systemstöd och flera duktiga och positiva kollegor.

Tjänsten är en heltidsanställning och placeringsort kan diskuteras. Vi ser dock gärna att du utgår ifrån Stockholm, alt. Mälardalen eller södra Norrland. Vi går igenom ansökningar löpande, så tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden har gått ut. Vidare upplysningar: Anncatrin Elversson, TA-chef tfn 0733 862090.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 30 juni 2022 (3 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Peab är en stor koncern som spänner över många verksamheter. Samtidigt har vi en stark lokal närvaro som gör att vi kan jobba nära våra kunder oavsett var i landet de befinner sig. Detta gör att det hos oss finns möjlighet att jobba och utvecklas inom varierande yrkeskategorier och skiftande arbetsområden.

Vi på Peab strävar efter att vara branschens bästa arbetsplats. Vi vill att våra medarbetare ska tycka att det är roligt att gå till jobbet, att de ska trivas, utvecklas och växa. Utvecklingsmöjligheterna på Peab är därför stora, och vi kan erbjuda förmåner utöver det vanliga.