Ordermottagare

Ordermottagare

Sökes till Västberga

Peab är Nordens Samhällsbyggare med 15.000 anställda och en omsättning överstigande 52 Mdr. Koncernens dotterföretag har strategiskt placerade kontor i Sverige, Norge och Finland. Huvudkontoret är beläget i Förslöv på Bjärehalvön i Skåne. Aktien är börsnoterad vid Nasdaq Stockholm. Peab Asfalt är ett dotterbolag inom Peabkoncernen och ett av Sveriges största företag inom tillverkning och utläggning av varm, halvvarm och kall asfalt.

Om tjänsten

Som ordermottagare/verksmaskinist arbetar du med ordermottagning av beläggningsmassa, planering samt service och underhåll av asfaltverket. I din roll ingår även löpande kontakt med beställare och leverantörer.

Vem är du?

Vi ser gärna att du som sökande har erfarenhet av ett liknande yrke alternativt utbildning.

Som person är du ordningsam, stresstålig, initiativrik och tycker om att arbeta i grupp. Vi ser också att du är självständig och ansvarstagande. Du har god datorvana med kunskaper i Word och Excel. B- körkort är ett krav.

I denna rekrytering tillämpar vi löpande urval och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstidens har gått ut. Tjänsten är på heltid.

Ansökan

Sista dag för ansökan är den 30 april 2019 men rekryteringen sker löpande under perioden så välkommen med din ansökan så snart som möjligt.

Kontakt

Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Platschef Peter Nordwall på tel: 0733- 84 84 87. Om du har frågor om din ansökan är du välkommen att kontakta HR koordinator Sandra Borgudd på tel: 0725 - 33 36 61.

Vi avböjer alla erbjudanden alla erbjudanden om annonsering- eller rekryteringshjälp för denna rekrytering.

Vi erbjuder

I Peab blir du delaktig i det spännande arbetet att bygga framtidens hållbara samhälle. Vi engagerar oss i sociala frågor och i frågor som rör miljön för de människor som nu och i framtiden påverkas av det vi bygger och anlägger. Vi vill tillvarata all kompetens påarbetsmarknaden och eftersträvar mångfald.

Det är viktigt för oss att du delar våra kärnvärden jordnära, utvecklande, personliga och pålitliga eftersom de är grundläggande för det vi gör. Hos oss finns stora möjligheter till personlig utveckling. Vill du bygga ett hållbart samhälle med oss?

Välkommen med din ansökan!

Peter Nordwall, Platschef, 073-384 84 87,
Mer info
Kontaktperson Peter Nordwall, Platschef
Telefon 073-384 84 87
Område Stockholms stad
Yrkesroll Administration, Service & Kundtjänst, Kundtjänst
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 30 apr 2019 (10 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Peab är en stor koncern som spänner över många verksamheter. Samtidigt har vi en stark lokal närvaro som gör att vi kan jobba nära våra kunder oavsett var i landet de befinner sig. Detta gör att det hos oss finns möjlighet att jobba och utvecklas inom varierande yrkeskategorier och skiftande arbetsområden.

Vi på Peab strävar efter att vara branschens bästa arbetsplats. Vi vill att våra medarbetare ska tycka att det är roligt att gå till jobbet, att de ska trivas, utvecklas och växa. Utvecklingsmöjligheterna på Peab är därför stora, och vi kan erbjuda förmåner utöver det vanliga.