Medarbetare till Fräsverksamheten

Medarbetare till Fräsverksamheten

Peab Asfalt AB - ett dotterföretag i Peabkoncernen - är ett av Sveriges största företag med tillverkning och utläggning av varm, halvvarm och kall asfalt. Peab Asfalt tar nu steget vidare och utvecklar asfaltfräsning i egen regi. Därför söker vi efter fler duktiga medarbetare till fräsorganisationen både inför säsongsstarten 2019 men även fortlöpande under året.

Vi söker arbetsledare, maskinoperatörer och fräsmaskinister.

Vi ser gärna att du har erfarenhet från asfaltbranschen och tidigare har arbetat med fräsning. Du är praktiskt lagd, initiativrik och tycker om att arbeta i team. Vi ser också att du är ansvarstagande och har lätt för att samarbeta med andra. Du får gärna ha gått yrkesgymnasium med inriktning beläggningsarbete eller annan relevant utbildning - men din yrkeserfarenhet är lika viktig. B-körkort är ett krav, CE-behörighet är en fördel.

I denna rekrytering tillämpar vi löpande urval och tjänsterna kan komma att tillsättas innan ansökningstiden har gått ut. Samtliga tjänster är på heltid.
Mer info
Kontaktperson Andre Bergman, Mellersta Sverige
Telefon 0703-444926
Område Stockholms stad
Yrkesroll Bygg & Hantverk, Industri & Anläggning, Maskinarbete
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag Löpande (13 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Peab är Nordens Samhällsbyggare med 15.000 anställda och en omsättning överstigande 52 Mdr. Koncernens dotterföretag har strategiskt placerade kontor i Sverige, Norge och Finland. Huvudkontoret är beläget i Förslöv på Bjärehalvön i Skåne. Aktien är börsnoterad vid Nasdaq Stockholm. Peab Asfalt är ett dotterbolag inom Peabkoncernen.