Entreprenadingenjör

Entreprenadingenjör

Om tjänsten

Som entreprenadingenjör hos oss är du en nyckelperson med gedigen kompetens inom teknik och/eller entreprenadjuridik. Du är med i ett tidigt skede av våra affärer för att säkerställa att vi levererar projekt med hög kvalitet och lönsamhet.

Du har ett nära samarbete med platschefer och arbetsledare ute i produktionen. Du agerar sakkunnig inom området under hela anbudsförfarandet och ansvarar för granskning av handlingar, kalkylering, anbudsförslag samt uppföljning. Du har en central roll i kalkylarbetet med planering, inköp och kontraktadministration. Du är även involverad och stöttar produktionen i kontakt med kunder.

Som entreprenadingenjör får du möjligheten att arbeta självständigt, utvecklande och med varierande arbetsuppgifter.

Vem är du?

Förutom att du har relevant akademisk utbildning inom teknik och/eller juridik eller likvärdig erfarenhet söker vi dig som är engagerad, prestigelös och driven. Du arbetar strukturerat och är noggrann. Vi ser gärna att du har en gedigen bakgrund inom anläggning och/eller asfaltbranschen. Krav är att du har goda kunskaper i AMA och entreprenadjuridik

I denna rekrytering tillämpar vi löpande urval och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden har gått ut.

Tjänsten är på heltid med tillträde enligt överenskommelse. B-körkort är ett krav.

Ansökan

Sista dag för ansökan är den 18/10 2020, men rekrytering sker löpande under perioden så välkommen med din ansökan idag.

Kontakt

Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Arbetschef Christian Smeds på tel: 073-384 84 71. Om du har funderingar kring din ansökan kontakta HR Partner Eva Bergman på tel: 073-384 80 61.
Mer info
Kontaktperson Christian Smeds, Arbetschef Stockholm Syd
Telefon 0733-84 84 71
Område Stockholms stad
Yrkesroll Bygg & Hantverk
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag Löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Peab är ett av Nordens ledande bygg- och anläggningsföretag med cirka 17 000 anställda och en omsättning på 56 miljarder kronor. Koncernen har strategiskt placerade kontor i Sverige, Norge, Finland och Danmark. Huvudkontoret är beläget i Förslöv på Bjärehalvön i Skåne. Aktien är börsnoterad vid NASDAQ Stockholm.