Vill du utvecklas och göra karriär på Sveriges största bygg- och anläggningsföretag? Då är vi rätt arbetsgivare för dig. Vi är en platt och lärande organisation med ett starkt varumärke i ryggen. Som anställd får du ta del av vårt gedigna utbildningsprogram och erbjuds många sociala kontaktytor, utmaningar samt stor möjlighet till personlig utveckling.

Om tjänsten

Peab Anläggning söker en sjömätare till kustnära marina anläggningsprojekt. I rollen som sjömätare arbetar du i fält på våra båtar samt på kontor. I fält är du ansvarig för insamling och kvalitetssäkring av data med vår mätutrustning. På kontoret arbetar du med bearbetning av insamlad data, rapportskrivning, planering av fältarbete, logistik samt kundkontakt. Du som person präglas av att du är praktiskt lagd, har god analytisk- och problemlösningsförmåga, är självgående, noggrann och resultatinriktad i din yrkesroll. Vi ser våra sjömätare som en länk mellan platschef, arbetsledare och hantverkare vilket även kräver att du är kommunikativ och lyhörd.

Du kommer jobba tillsammans med våra tre andra sjömätare som utgår från Stockholm och Göteborg. Det ingå en del resor i tjänsten under kortare eller längre perioder. Arbetstiderna kan variera beroende på yttre förutsättningar som kritiska moment i uppdragsskedet eller väderförhållanden.

Om dig

Du skall ha relevant mätteknisk utbildning eller motsvarande erfarenhet av marina undersökningar. Vi ser gärna att du har erfarenhet av att jobba på sjön och är tekniskt kunnig inom IT och elektronik.

Du har kanske arbetat som mätningstekniker i några år men känner nu att det är dags att ta nästa steg och varför inte testa på rollen som sjömätare. Meriterande för tjänsten är kunskap om GIS, insamling och bearbetning av sjömätningsdata, CAD, BE körkort samt Fartygsbefäl klass 8. Du har B-körkort och behärskar svenska i såväl tal som skrift.

Vill du vara med på vår fortsatta resa mot att bli den bästa arbetsplatsen och vara involverad i många spännande samt unika projekt med trevliga kollegor. Tveka då inte att skicka in din ansökan.

Läs gärna mer på https://peabmarin.se/vara-tjanster/sjomatning/

Vid frågor är du välkommen att kontakta Maria Osihn på telefonnummer: 070-779 42 56 eller via e-post: maria.osihn@peab.se.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Organisation & ledning
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 9 juli 2022 (52 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Peab är en stor koncern som spänner över många verksamheter. Samtidigt har vi en stark lokal närvaro som gör att vi kan jobba nära våra kunder oavsett var i landet de befinner sig. Detta gör att det hos oss finns möjlighet att jobba och utvecklas inom varierande yrkeskategorier och skiftande arbetsområden.

Vi på Peab strävar efter att vara branschens bästa arbetsplats. Vi vill att våra medarbetare ska tycka att det är roligt att gå till jobbet, att de ska trivas, utvecklas och växa. Utvecklingsmöjligheterna på Peab är därför stora, och vi kan erbjuda förmåner utöver det vanliga.