Anläggning öst söker nu en kvalitetsmedveten och serviceinriktad KMA-samordnare som vill vara med och bidra till våra projekt i Stockholm. Hos oss arbetar du tillsammans med engagerade och skickliga kollegor och har goda möjligheter att utvecklas i din yrkesroll. Välkommen till oss!

Om tjänsten

Som KMA-samordnare hos oss har du en rådgivande funktion och ansvarar för att driva samt samordna kvalitéts-, miljö- och arbetsmiljöarbetet i något av våra anläggningsprojekt. Arbetet inleds i anbudsskedet och fortsätter genom hela anläggningsprocessen till färdigställande av projekt. Fokus ligger på arbete inom kvalitét och miljö där du arbetar med att upprätta kvalitets- och miljöplaner, frågor beträffade energi och miljöbyggnad samt uppföljning av arbetet med egenkontroller och arbetsberedningar. Rollen omfattar även att säkerställa att våra leverantörer uppfyller ställda krav, lagar och förordningar. Arbetet innebär mycket kontakter med beställare, myndigheter och underentreprenörer samt med den egna organisationen.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har en högskoleutbildning eller motsvarande arbetslivserfarenhet inom området Arbetsmiljö/Miljö/Kvalitet. Vidare ser vi gärna att du har erfarenhet från anläggning eller liknande bransch gällande säkerhetsaspekter och lagkrav. Du har en god förmåga att uttrycka dig på svenska i tal och skrift samt B körkort.

Personliga egenskaper

Rollen som KMA-samordnare kräver att du är kvalitetsmedveten och serviceinriktad i ditt arbete. Du har ett stort intresse för ditt yrkesområde, vilket skapar ett högt engagemang i ditt arbete. Vidare är du en organiserad person som kommunicerar med andra på ett tydligt och effektivt sätt. Du har god samarbetsförmåga med såväl externa aktörer som kollegor och vill vara en del i att nå resultat tillsammans med produktionsteamet!

På Peab är vi stolta över den individanpassade utveckling som vi kan erbjuda våra medarbetare och du har goda möjligheter att göra karriär hos oss.

Ansökan och övrig information

Vi arbetar med löpande urval så skicka gärna in din ansökan så snart som möjligt. Vänligen observera att vi inte tar emot ansökningar via e-post. Vid frågor är du välkommen att kontakta, Maria Osihn, HR på tel. 0707794256.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Organisation & ledning
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 26 aug 2022 (10 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Peab är en stor koncern som spänner över många verksamheter. Samtidigt har vi en stark lokal närvaro som gör att vi kan jobba nära våra kunder oavsett var i landet de befinner sig. Detta gör att det hos oss finns möjlighet att jobba och utvecklas inom varierande yrkeskategorier och skiftande arbetsområden.

Vi på Peab strävar efter att vara branschens bästa arbetsplats. Vi vill att våra medarbetare ska tycka att det är roligt att gå till jobbet, att de ska trivas, utvecklas och växa. Utvecklingsmöjligheterna på Peab är därför stora, och vi kan erbjuda förmåner utöver det vanliga.