Entreprenadingenjör

Entreprenadingenjör

Anläggning öst söker nu en serviceinriktad entreprenadingenjör som vill vara med och bidra till våra projekt i Stockholm. Hos oss arbetar du tillsammans med engagerade och skickliga kollegor och har goda möjligheter att utvecklas i din yrkesroll. Välkommen till oss!

Om tjänsten

Din roll som entreprenadingenjör blir att stötta arbetsledare och platschefer i ekonomiska och administrativa arbeten. Arbetsuppgifterna består bland annat av ekonomisk uppföljning, kontraktsadministration, fakturering, juridik, medverka vid inköp samt prognosarbete i våra projekt. Det finns även möjlighet att arbeta med logistik, tidsplanering och dokumentation inom kvalité Tjänsten erbjuder många sociala kontakter, utmaningar och utvecklingsmöjligheter.

Om dig

Vi söker dig som har erfarenhet av exempelvis ekonomi, kontraktsfrågor, är stresstålig och kan hålla många bollar i luften. Du är strukturerad och en person som gillar att ha ordning och reda. Det är meriterande om du har arbetat som entreprenadingenjör inom anläggning men inget krav. Du är en självgående och engagerad person som gärna tar tag i saker och har en känsla för vad som behöver göras. Du bör kunna kommunicera på svenska i tal och skrift samt körkort B är ett krav. Tjänsten innebär många kontakter varför vi sätter stor vikt vid att du som person är serviceinriktad och kommunikativ med god förmåga att samarbeta med människor.

Urval sker löpande, skicka därför in din ansökan så snart som möjligt. Vid frågor är du välkommen att kontakta Maria Osihn på telefonnummer: 070-779 42 56 eller via e-post: maria.osihn@peab.se.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Organisation & ledning
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 28 okt 2022 (23 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Peab är en stor koncern som spänner över många verksamheter. Samtidigt har vi en stark lokal närvaro som gör att vi kan jobba nära våra kunder oavsett var i landet de befinner sig. Detta gör att det hos oss finns möjlighet att jobba och utvecklas inom varierande yrkeskategorier och skiftande arbetsområden.

Vi på Peab strävar efter att vara branschens bästa arbetsplats. Vi vill att våra medarbetare ska tycka att det är roligt att gå till jobbet, att de ska trivas, utvecklas och växa. Utvecklingsmöjligheterna på Peab är därför stora, och vi kan erbjuda förmåner utöver det vanliga.