Entreprenadingenjör

Entreprenadingenjör

Vill du vara med där det händer och arbeta med tekniskt komplicerade och spännande projekt?

Peab är en av de största anläggningsaktörerna i Sverige. Vi arbetar inom mark och infrastruktur innebärande allt ifrån grundläggningar av byggnader och exploateringsområden till broar, vägar och järnvägar. Till Anläggning i Storstockholm söker vi nu en erfaren entreprenadingenjör som vill vara delaktig i arbetet att bygga framtidens hållbara samhälle.

Om tjänsten

Som entreprenadingenjör hos oss på Peab Anläggning i Stockholm får du möjlighet att arbeta i en ansvarsfylld och varierad roll i en välfungerande region. I rollen verkar du som stöd inom regionen och arbetar stöttande mot arbetschefsgrupper och enskilda projekt inom bland annat kontraktshantering och entreprenadjuridik. Som en viktig rådgivare får du vara delaktig i byggprocessens alla delar, innebärande ett tvärfunktionellt arbete och en daglig samverkan med många olika aktörer ute i våra projekt.

Kvalifikationer

Vi söker dig med relevant universitets- eller högskoleutbildning med inriktning mot exempelvis väg och vatten, alternativt annan formell erfarenhet som kan bedömas som likvärdig. Vi ser att du hunnit arbeta i en liknande roll 2-3 år inom mark och anläggningsproduktion.

För att trivas i rollen tycker du om att möta nya människor och har en god social förmåga. Du är kommunikativ, analytisk, lösningsorienterad, noggrann och har ett utpräglat affärssinne. Vidare ser vi att du är duktig på att driva projekt framåt, sköta kundkontakter och innehar god förhandlingsvana. Du kommunicerar väl på svenska och engelska, både i tal och i skrift. Körkort B är ett krav och resor i tjänsten förekommer inom Stockholmsområdet. På Peab är vi stolta över den individanpassade utveckling som vi kan erbjuda våra medarbetare och du har goda möjligheter att göra karriär hos oss. Urval för denna rekrytering kommer pga semester påbörjas först i slutet av augusti.
Tillträde sker enligt överenskommelse. Har du frågor om tjänsten? Kontakta Johan Hedin, arbetschef - johan.hedin@peab.se eller Tobias Munoz, HR Partner - tobias.munoz@peab.se. Vänligen observera att vi inte tar emot ansökningar via mail.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Organisation & ledning
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 31 aug 2022 (22 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Peab är en stor koncern som spänner över många verksamheter. Samtidigt har vi en stark lokal närvaro som gör att vi kan jobba nära våra kunder oavsett var i landet de befinner sig. Detta gör att det hos oss finns möjlighet att jobba och utvecklas inom varierande yrkeskategorier och skiftande arbetsområden.

Vi på Peab strävar efter att vara branschens bästa arbetsplats. Vi vill att våra medarbetare ska tycka att det är roligt att gå till jobbet, att de ska trivas, utvecklas och växa. Utvecklingsmöjligheterna på Peab är därför stora, och vi kan erbjuda förmåner utöver det vanliga.