Biträdande arbetsledare inom trädgård

Biträdande arbetsledare inom trädgård

Vi söker en biträdande arbetsledare inom park och trädgård till vårt ramavtal i norra Stockholm. Drift och underhåll är ett varumärke i Peab Anläggning Mellansverige och är verksamma inom yttre fastighetsskötsel, park samt vägdrift. I nära samverkan med våra kunder - stora som små - tar vi hand om den offentliga utemiljön för många människor. Vi ser till att landets invånare och besökare kan trivas och vistas säkert i vår utemiljö och trafik. Vi har stor erfarenhet av entreprenader som ställer höga krav på service, kvalitet, miljö och tillgänglighet.

Arbetsuppgifter

Vi tror att du är i början av din karriär och vill lära dig hur vår produktion fungerar och växa in i rollen som arbetsledare på Peab. Som biträdande arbetsledare kommer du att bistå platschefen, planera leda och fördela arbetet gentemot våra yrkesarbetare som består av trädgårdsarbetare. Dina arbetsuppgifter innefattar kvalitetssäkring, kundkontakt, planering av personal och maskiner, fakturering samt delaktighet vid budget. Projektet innebär drift och skötsel av grönområden i privat och offentlig förvaltning.

Personliga egenskaper

Som person har du ett engagemang utöver det vanliga och gillar att arbeta både självständigt och i team. Du trivs med att planera och organisera ditt arbete, tycker om problemlösning och har lätt för att prioritera och fatta beslut. Du har utbildning som Trädgårds-/Landskapsingenjör och vi ser gärna att du har erfarenhet inom park och trädgård. Du har god datorvana och B-körkort. Det ingår beredskapstjänstgöring i arbetet.

Vill du vara med på vår fortsatta resa mot att bli den bästa arbetsplatsen och vara involverad i många spännande samt unika projekt med trevliga kollegor. Tveka då inte att skicka in din ansökan.

Urval sker löpande, skicka därför in din ansökan så snart som möjligt. Har du frågor om tjänsten? Kontakta Maria Osihn, HR Partner - Maria.osihn@peab.se Observera att vi inte tar emot ansökningar via mail.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Organisation & ledning
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 31 aug 2022 (13 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Peab är en stor koncern som spänner över många verksamheter. Samtidigt har vi en stark lokal närvaro som gör att vi kan jobba nära våra kunder oavsett var i landet de befinner sig. Detta gör att det hos oss finns möjlighet att jobba och utvecklas inom varierande yrkeskategorier och skiftande arbetsområden.

Vi på Peab strävar efter att vara branschens bästa arbetsplats. Vi vill att våra medarbetare ska tycka att det är roligt att gå till jobbet, att de ska trivas, utvecklas och växa. Utvecklingsmöjligheterna på Peab är därför stora, och vi kan erbjuda förmåner utöver det vanliga.