Peab drift och underhåll är ett varumärke i Peab Anläggning och kärnverksamheten består av mark och anläggningsarbeten på gatu- och parkmark, finplanering, upprustning av parker och lekplatser, trädgårdsanläggningar, arboristtjänster, blomsterprogram och park- och gatuskötsel samt yttre fastighetsskötsel. I nära samverkan med våra kunder - stora som små - tar vi hand om den offentliga utemiljön för många människor. Vi ser till att landets invånare och besökare kan trivas och vistas säkert i vår utemiljö och trafik. Vi har stor erfarenhet av entreprenader som ställer höga krav på service, kvalitet, miljö och tillgänglighet.

Nu söker vi en arbetsledare för mark- och anläggningsarbeten till vårt ramavtal i Huddinge där vi underhåller och utför ombyggnationer i gatumiljön.

Om tjänsten

Som arbetsledare på Peab är du dagligen på plats i vår produktion där allt händer. Du biträder platscheferna med ledning av projekten, planering, arbetsberedning och uppföljning enligt kraven för kvalité, miljö och arbetsmiljö. Du ansvarar även för planering och styrning av egen personal och UE. Tjänsten är på heltid med tillträde enligt ök. Det ingår beredskapstjänstgöring i arbetet.

Bakgrund

Vi söker dig som har minst ett år som arbetsledare inom mark- och anläggning. Du har relevant teknisk utbildning såsom anläggningsingenjör eller liknande och har tidigare erfarenhet inom mark- och anläggningsentreprenader. Du är van att arbeta med dator samt har goda kunskaper i Officepaketet. B- körkort är ett krav.

Personliga egenskaper

Vi söker dig som är driven, initiativtagande och motiverad. Vidare ser vi att du har goda ledaregenskaper och kan arbeta självständigt på ett strukturerat sätt, samt att du har förmåga att skapa förtroende för så väl medarbetare, kund och allmänhet. Du ska kunna kommunicera flytande på svenska i både tal och skrift.

Vill du vara med på vår fortsatta resa mot att bli den bästa arbetsplatsen och vara involverad i många spännande samt unika projekt med trevliga kollegor. Tveka då inte att skicka in din ansökan.

Urval sker löpande, skicka därför in din ansökan så snart som möjligt.

Vid frågor är du välkommen att kontakta Maria Osihn på telefonnummer: 070-779 42 56 eller via e-post: maria.osihn@peab.se.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Organisation & ledning
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 30 juni 2022 (44 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Peab är en stor koncern som spänner över många verksamheter. Samtidigt har vi en stark lokal närvaro som gör att vi kan jobba nära våra kunder oavsett var i landet de befinner sig. Detta gör att det hos oss finns möjlighet att jobba och utvecklas inom varierande yrkeskategorier och skiftande arbetsområden.

Vi på Peab strävar efter att vara branschens bästa arbetsplats. Vi vill att våra medarbetare ska tycka att det är roligt att gå till jobbet, att de ska trivas, utvecklas och växa. Utvecklingsmöjligheterna på Peab är därför stora, och vi kan erbjuda förmåner utöver det vanliga.