Vår maskin- och verkstadsavdelning i Sköndal söker nu en verkstadsarbetare.

Om tjänsten

Tjänsten som verkstadsarbetare är viktig för att produktionen ska flyta på med så få stopp som möjligt. I vår moderna verkstad i Sköndal kommer dina arbetsuppgifter som verkstadsarbetare att bestå av reparationer och förebyggande underhåll av maskiner, lastbilar och dess utrustning. Förekommande typer av reparationer kan exempelvis vara hydralrep, felsökning el, svetsarbeten etc.

Tjänsten är på heltid och arbetstiderna är mån-fre 6:30-15:30. Beredskap ingår i tjänsten.

Vem är du?

Du ska ha avslutad fordonsteknisk linje eller motsvarande samt ha minst 2 års erfarenhet inom yrket. Vi vill att du har ett genuint intresse av motorfordon och dess teknik. För att klara av tjänsten är B-körkort och grundläggande datavana ett krav. C-körkort är meriterande. Förutom grundläggande krav kommer vi att lägga stor vikt vid din personliga lämplighet.

Vi söker dig som är noggrann, självgående och flexibel. Du klarar av att arbeta självständigt såväl som i grupp. I ditt dagliga arbete med reparationer och serviceutföranden är det viktigt att du har ett ekonomiskt tänk utifrån företagets perspektiv.

Rekryteringsarbetet kommer att ske löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen passerat.
Mer info
Kontaktperson Johan Dahl
Telefon 0707794016
Område Stockholms stad
Yrkesroll Bygg & Hantverk
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 13 jan 2020 (36 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Peab är ett av Nordens ledande bygg- och anläggningsföretag med cirka 15 000 anställda och en omsättning på 52 miljarder kronor.

Koncernen har strategiskt placerade kontor i Sverige, Norge och Finland. Huvudkontoret är beläget i Förslöv på Bjärehalvön i Skåne. Aktien är börsnoterad vid NASDAQ Stockholm.