Vår maskin- och verkstadsavdelning i Sköndal söker nu maskinreparatör/bilmekaniker. Arbetsgruppen består av 15 anställda varav 10 är reparatörer.

Om tjänsten

I vår moderna verkstad kommer dina arbetsuppgifter som maskinreparatör att bestå av reparationer och förebyggande underhåll av maskiner, lastbilar och dess utrustning. Förekommande typer av reparationer kan exempelvis vara hydralrep, felsökning el, svetsarbeten etc. Som bilmekaniker felsöker och reparerar du företagets och privata kunders bilar och lätta lastbilar. Tjänsten är på heltid och arbetstiderna är mån-fre 6:30-15:30. Beredskap och jour ingår i tjänsten. Rekryteringsarbetet kommer att ske löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen passerat.

Sökandekriterier

För att vara kvalificerad till denna tjänst ska du ha avslutad fordonsteknisk linje eller motsvarande samt ha minst 2 års erfarenhet inom yrket. Vi vill att du har ett genuint intresse av motorfordon och den nutida tekniska utvecklingen på fordonssidan. För att klara av tjänsten är B-körkort och grundläggande datavana ett krav. C-körkort och bredare datavana är meriterande. Det är viktigt att du kan tala och skriva svenska obehindrat. Förutom grundläggande krav kommer vi att lägga stor vikt vid din personliga lämplighet.

Vem är du?

Vi söker dig som är noggrann, självgående och flexibel. Du klarar av att arbeta på egen hand såväl som i grupp. I ditt dagliga arbete med reparationer och serviceutföranden är det viktigt att du har ett ekonomiskt tänk utifrån företagets perspektiv.

Vi erbjuder

I Peab blir du delaktig i det spännande arbetet att bygga framtidens hållbara samhälle. Vi engagerar oss i sociala frågor och i frågor som rör miljön för de människor som nu och i framtiden påverkas av det vi bygger och anlägger. Vi vill tillvarata all kompetens påarbetsmarknaden och eftersträvar mångfald.

Det är viktigt för oss att du delar våra kärnvärden jordnära, utvecklande, personliga och pålitliga eftersom de är grundläggande för det vi gör. Hos oss finns stora möjligheter till personlig utveckling. Vill du bygga ett hållbart samhälle med oss?

Välkommen med din ansökan!

Johan Dahl, 0707794016,
Mer info
Kontaktperson Johan Dahl
Telefon 0707794016
Område Stockholms stad
Yrkesroll Industri & Anläggning, Reparatörer
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 25 aug (4 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Peab är en stor koncern som spänner över många verksamheter. Samtidigt har vi en stark lokal närvaro som gör att vi kan jobba nära våra kunder oavsett var i landet de befinner sig. Detta gör att det hos oss finns möjlighet att jobba och utvecklas inom varierande yrkeskategorier och skiftande arbetsområden.

Vi på Peab strävar efter att vara branschens bästa arbetsplats. Vi vill att våra medarbetare ska tycka att det är roligt att gå till jobbet, att de ska trivas, utvecklas och växa. Utvecklingsmöjligheterna på Peab är därför stora, och vi kan erbjuda förmåner utöver det vanliga.