Drift och underhåll är ett varumärke i Peab Anläggning Mellansverige och är verksamma inom yttre fastighetsskötsel, park samt vägdrift. I nära samverkan med våra kunder, stora som små, tar vi hand om den offentliga utemiljön för många människor. Vi ser till att landets invånare och besökare kan trivas och vistas säkert i vår utemiljö och trafik. Vi har stor erfarenhet av entreprenader som ställer höga krav på service, kvalitet, miljö och tillgänglighet.

Till våra kontrakt på Södermalm och i Västerort söker vi nu dig som vill arbeta som servicearbetare.

Om tjänsten

Som servicearbetare arbetar du på uppdrag internt i organisationen men ser även till att själv ta in arbetsordrar. Du agerar självständigt med allehanda servicesysslor såsom reparation av grindar, lås, stängsel, staket, lekutrustning, snickarjobb, lättare anläggningsjobb som plattläggning eller ifyllning av asfaltsskador.

Vårt arbetsklimat erbjuder ett omväxlande arbete med stort eget ansvar och för rätt person finns stora möjligheter att utvecklas vidare inom företaget. Lättare administration kommer att ingå såsom arbetsorderhantering och egenkontroller samt beställning av material med mera.

Vem är du?
Personliga egenskaper som vi gärna ser är självgående, strukturerad, pålitlig, kommunikativ och affärsmässig.

Vi söker dig som är en allkonstnär och har arbetat med liknande sysslor i minst 3 år. B-körkort är ett krav.

Om du innehar kunskaper inom lekplatsbesiktning och är utbildad svetsare/smed är det meriterande. Om du även har BE-körkort är det också ett plus.

Vi erbjuder

I Peab blir du delaktig i det spännande arbetet att bygga framtidens hållbara samhälle. Vi engagerar oss i sociala frågor och i frågor som rör miljön för de människor som nu och i framtiden påverkas av det vi bygger och anlägger. Vi vill tillvarata all kompetens påarbetsmarknaden och eftersträvar mångfald.

Det är viktigt för oss att du delar våra kärnvärden jordnära, utvecklande, personliga och pålitliga eftersom de är grundläggande för det vi gör. Hos oss finns stora möjligheter till personlig utveckling. Vill du bygga ett hållbart samhälle med oss?

Välkommen med din ansökan!

Oscar Berggren, 0707-79 40 89,
Mer info
Kontaktperson Oscar Berggren
Telefon 0707-79 40 89
Område Stockholms stad
Yrkesroll Bygg & Hantverk
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 25 juni (1 dag kvar)

Om arbetsgivaren

Peab är en stor koncern som spänner över många verksamheter. Samtidigt har vi en stark lokal närvaro som gör att vi kan jobba nära våra kunder oavsett var i landet de befinner sig. Detta gör att det hos oss finns möjlighet att jobba och utvecklas inom varierande yrkeskategorier och skiftande arbetsområden.

Vi på Peab strävar efter att vara branschens bästa arbetsplats. Vi vill att våra medarbetare ska tycka att det är roligt att gå till jobbet, att de ska trivas, utvecklas och växa. Utvecklingsmöjligheterna på Peab är därför stora, och vi kan erbjuda förmåner utöver det vanliga.