Drift och underhåll är ett varumärke i Peab Anläggning Öst och är verksamma inom yttre fastighetsskötsel, park samt vägdrift. I nära samverkan med våra kunder - stora som små - tar vi hand om den offentliga utemiljön för många människor. Vi ser till att landets invånare och besökare kan trivas och vistas säkert i vår utemiljö och trafik. Vi har stor erfarenhet av entreprenader som ställer höga krav på service, kvalitet, miljö och tillgänglighet.

Vi söker en platschef till vårt kontrakt inom löpande underhåll som innefattar mindre markarbeten och underhåll av gatumiljön i Sollentuna. Arbetet består av mottagning, syn och planering av felanmälan från allmänheten samt beställare.

Du kommer jobba tillsammans med en arbetsledare, yrkesarbetare och underentreprenör.

Som platschef på Peab har du en central roll i våra projekt och är den som har det övergripande ansvaret för projektets utförande. Du medverkar ofta redan från kalkylskedet, vidare in i produktion och har såväl personalansvar som arbetsmiljöansvar. Du har ekonomiskt ansvar i projektet samt ytterst ansvar över kontakt med kunder och leverantörer. Till din hjälp har du ett antal duktiga personer, allt från arbetsledare till skickliga yrkesarbetare. Som Platschef är det du som leder projektet och dina medarbetare för att nå uppsatta mål. Det är därför viktigt att du har goda ledaregenskaper samt förmågan att engagera och motivera dina medarbetare.

Vi söker dig som har tre till fem års erfarenhet som platschef inom mark- och anläggning. Som person är du kreativ, initiativtagande samt lojal. Du har ett stort intresse för affärer och är kund- och resultatinriktad. Du har en god social kompetens och tycker om att samarbeta. Du har god datorvana och B-körkort.
Mer info
Kontaktperson Maria Osihn, HR Partner
Telefon 0707 79 42 56
Område Stockholms stad
Yrkesroll Organisation & ledning
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 20 apr 2020 (52 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Peab är ett av Nordens ledande bygg- och anläggningsföretag med cirka 15 000 anställda och en omsättning på 52 miljarder kronor.

Koncernen har strategiskt placerade kontor i Sverige, Norge och Finland. Huvudkontoret är beläget i Förslöv på Bjärehalvön i Skåne. Aktien är börsnoterad vid NASDAQ Stockholm.