Park– och trädgårdsarbetare

Park– och trädgårdsarbetare

Drift och underhåll är ett varumärke i Peab Anläggning och vi är verksamma inom park och yttre fastighetsskötsel. I nära samverkan med våra kunder - stora som små - tar vi hand om den offentliga utemiljön för många människor. Vi ser till att landets invånare och besökare kan trivas och vistas säkert i vår utemiljö och trafik.

Inför säsongen 2019 söker vi nu park- och trädgårdsarbetare med ett brinnande intresse för utemiljöer!

Om tjänsten

Vi söker flera parkarbetare eller trädgårdsarbetare till olika distrikt i Stockholm, från norrort till söderort, med start i april-juni (enl. överenskommelse) för arbete under säsongen 2019.

Som park- eller trädgårdsarbetare kommer du bland annat att jobba med skötsel av planteringar, gräsklippning, beskärning av buskar och träd, nyanläggning av parker och renhållning. Våra uppdrag är mycket varierade och omväxlande.

Om dig

Som person är du självgående, har en utpräglad serviceanda, är van att ta ansvar och är lätt att samarbeta med. Du har trädgårdsutbildning eller tidigare erfarenhet av park- och trädgårdsarbete. B-körkort är ett krav.

För rätt person finns det stor möjlighet till förlängning eller arbetsuppgifter med större ansvarsområden.

Är du intresserad av säsongsarbete hos oss på Peab Drift och underhåll? Ansök redan idag! Rekryteringsarbetet sker löpande.

Vi erbjuder

I Peab blir du delaktig i det spännande arbetet att bygga framtidens hållbara samhälle. Vi engagerar oss i sociala frågor och i frågor som rör miljön för de människor som nu och i framtiden påverkas av det vi bygger och anlägger. Vi vill tillvarata all kompetens påarbetsmarknaden och eftersträvar mångfald.

Det är viktigt för oss att du delar våra kärnvärden jordnära, utvecklande, personliga och pålitliga eftersom de är grundläggande för det vi gör. Hos oss finns stora möjligheter till personlig utveckling. Vill du bygga ett hållbart samhälle med oss?

Välkommen med din ansökan!

Kim Sand, 0725-333267,
Mer info
Kontaktperson Kim Sand
Telefon 0725-333267
Område Stockholms stad
Yrkesroll Miljö & Djurvård, Naturvård
Typ av anställning Heltid, Säsongsjobb, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 17 feb (27 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Peab är en stor koncern som spänner över många verksamheter. Samtidigt har vi en stark lokal närvaro som gör att vi kan jobba nära våra kunder oavsett var i landet de befinner sig. Detta gör att det hos oss finns möjlighet att jobba och utvecklas inom varierande yrkeskategorier och skiftande arbetsområden.

Vi på Peab strävar efter att vara branschens bästa arbetsplats. Vi vill att våra medarbetare ska tycka att det är roligt att gå till jobbet, att de ska trivas, utvecklas och växa. Utvecklingsmöjligheterna på Peab är därför stora, och vi kan erbjuda förmåner utöver det vanliga.