Peab drift och underhåll är ett varumärke i Peab Anläggning och kärnverksamheten består av park och gatuskötsel samt yttre fastighetsskötsel. Finplanering, blomsterprogram, trädgårdsanläggningar, arboristtjänster, upprustning av parker och lekplatser är även fokuserade områden inom avdelningen för drift och underhåll. I nära samverkan med våra kunder - stora som små - tar vi hand om den offentliga utemiljön för många människor. Vi ser till att landets invånare och besökare kan trivas och vistas säkert i vår utemiljö och trafik. Vi har stor erfarenhet av entreprenader som ställer höga krav på service, kvalitet, miljö och tillgänglighet.

Vi har nyligen vunnit flera stora projekt och söker en junior Platschef inom gatudrift.

Som junior platschef på Peab har du en central roll i våra projekt. Du har ekonomiskt ansvar i projektet samt ansvar över kontakt med kunder och leverantörer. Till din hjälp har du ett antal duktiga personer, allt från, platschefer, inköpare och arbetsledare till skickliga hantverkare.

Vi söker dig som har tidigare erfarenhet från drift och underhåll. Du har kanske arbetat som arbetsledare i några år men känner nu att det är dags att ta nästa steg. Dina insatser kommer att bidra till såväl företagets framgång som en bättre arbetsplats och vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet. Som person är du kreativ, initiativtagande samt lojal. Du har ett stort intresse för affärer och är kund- och resultatinriktad. Det är starkt meriterande om du har någon form av eftergymnasial utbildning, men inget krav.

Vill Du bli en av oss och vara med och bygga för framtiden?

Tjänsten är på heltid med tillträde enligt ök. Vi går igenom ansökningarna löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum.

Vi erbjuder

I Peab blir du delaktig i det spännande arbetet att bygga framtidens hållbara samhälle. Vi engagerar oss i sociala frågor och i frågor som rör miljön för de människor som nu och i framtiden påverkas av det vi bygger och anlägger. Vi vill tillvarata all kompetens påarbetsmarknaden och eftersträvar mångfald.

Det är viktigt för oss att du delar våra kärnvärden jordnära, utvecklande, personliga och pålitliga eftersom de är grundläggande för det vi gör. Hos oss finns stora möjligheter till personlig utveckling. Vill du bygga ett hållbart samhälle med oss?

Välkommen med din ansökan!

Maria Osihn, HR specialist, 0707 79 42 56,
Mer info
Kontaktperson Maria Osihn, HR specialist
Telefon 0707 79 42 56
Område Stockholms stad
Yrkesroll Organisation & ledning, Chefsbefattningar, Bygg & Hantverk
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 13 juli (20 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Peab är en stor koncern som spänner över många verksamheter. Samtidigt har vi en stark lokal närvaro som gör att vi kan jobba nära våra kunder oavsett var i landet de befinner sig. Detta gör att det hos oss finns möjlighet att jobba och utvecklas inom varierande yrkeskategorier och skiftande arbetsområden.

Vi på Peab strävar efter att vara branschens bästa arbetsplats. Vi vill att våra medarbetare ska tycka att det är roligt att gå till jobbet, att de ska trivas, utvecklas och växa. Utvecklingsmöjligheterna på Peab är därför stora, och vi kan erbjuda förmåner utöver det vanliga.