Handledare för sommarungdomar

Handledare för sommarungdomar

Har du ett intresse för utemiljöer och att arbeta med ungdomar, titta hit!

Vi söker nu dig som vill arbeta hos Peab Drift och Underhåll i Stockholm under sommaren 2019 som handledare för våra sommarjobbande ungdomar. Drift och underhåll är ett varumärke inom Peab Anläggning och är verksamma inom yttre fastighetsskötsel, park samt vägdrift. I nära samverkan med våra kunder - stora som små - tar vi hand om den offentliga utemiljön för många människor. Vi ser till att landets invånare och besökare kan trivas och vistas säkert i vår utemiljö och trafik.

Om tjänsten

Som handledare är ditt uppdrag att ta hand om och handleda de ungdomar som arbetar hos oss under sommaren. Vi arbetar mot Stadsdelsnämnderna och Trafikkontoret med varierande arbetsuppgifter som till exempel kan vara renhållning av parker, gräsklippning eller att rensa ogräs. Du kommer under tre omgångar om tre veckor vardera handleda olika grupper av sommarjobbande ungdomar. Du förväntas därmed kunna jobba hela perioden från mitten av juni till mitten av augusti. Vid inledning av din anställning kommer du att få en introduktion i arbetet. Tjänsten har en omfattning om ca 35 timmar per vecka.

Om dig

Vi söker dig som är social, initiativtagande och har ett intresse för utemiljöer. Vi tror att du på något sätt har tidigare erfarenhet från att jobba med ungdomar eller har pågående högskolestudier inom relevant område. B-körkort är ett krav, då mycket av arbetet kräver att man tar sig fram med våra bilar.

Intresserad? Presentera dig genom att bifoga CV och personligt brev i din ansökan redan idag då vi går igenom ansökningarna löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum.

Vi erbjuder

I Peab blir du delaktig i det spännande arbetet att bygga framtidens hållbara samhälle. Vi engagerar oss i sociala frågor och i frågor som rör miljön för de människor som nu och i framtiden påverkas av det vi bygger och anlägger. Vi vill tillvarata all kompetens påarbetsmarknaden och eftersträvar mångfald.

Det är viktigt för oss att du delar våra kärnvärden jordnära, utvecklande, personliga och pålitliga eftersom de är grundläggande för det vi gör. Hos oss finns stora möjligheter till personlig utveckling. Vill du bygga ett hållbart samhälle med oss?

Välkommen med din ansökan!

Malin Sundvall, 072-5333304,
Mer info
Kontaktperson Malin Sundvall
Telefon 072-5333304
Område Stockholms stad
Yrkesroll Organisation & ledning, Bygg & Hantverk
Typ av anställning Deltid, Säsongsjobb
Sista ansökningsdag 29 apr (39 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Peab är en stor koncern som spänner över många verksamheter. Samtidigt har vi en stark lokal närvaro som gör att vi kan jobba nära våra kunder oavsett var i landet de befinner sig. Detta gör att det hos oss finns möjlighet att jobba och utvecklas inom varierande yrkeskategorier och skiftande arbetsområden.

Vi på Peab strävar efter att vara branschens bästa arbetsplats. Vi vill att våra medarbetare ska tycka att det är roligt att gå till jobbet, att de ska trivas, utvecklas och växa. Utvecklingsmöjligheterna på Peab är därför stora, och vi kan erbjuda förmåner utöver det vanliga.