Drift och underhåll är ett varumärke i Peab Anläggning och vi är verksamma inom park- och gatuskötsel samt yttre fastighetsskötsel. I nära samverkan med våra kunder - stora som små - tar vi hand om den offentliga utemiljön för många människor. Vi ser till att landets invånare och besökare kan trivas och vistas säkert i vår utemiljö och trafik.

Vi söker en erfaren arbetsledare till vårt kontrakt inom gatudrift i södra Stockholm. Du kommer att vara del av en arbetsgrupp där en kombination av ett gott skratt och hårt arbete är en del av vardagen. En stor del av arbetet är att göra kunden nöjd i alla lägen!

Om tjänsten
Som arbetsledare kommer du att bistå platschefen, planera leda och fördela arbetet gentemot våra yrkesarbetare som består av bland annat maskinförare. Du ansvarar för olika projekt, vilket bland annat innefattar kvalitetssäkring, kundkontakt, ekonomiprognoser, planering av personal och maskiner, fakturering samt delaktighet vid budget. Tjänsten innebär gatudrift i privat och offentlig förvaltning.

Vem är du?
Vi söker dig som är driven, initiativtagande och motiverad. Vidare ser vi att du har goda ledaregenskaper och kan arbeta självständigt, samt att du har förmåga att skapa förtroende för så väl medarbetare, kund och allmänhet. Vi ser att du har minst 5 års erfarenhet från arbetsledande befattning inom drift och underhållsverksamhet. Du har en eftergymnasial utbildning eller flera års erfarenhet inom drift och underhåll som vi bedömer likvärdig.

Tjänsten är på heltid med tillträde enligt ök. Vi går igenom ansökningarna löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Under vintertid ingår beredskapstjänstgöring i arbetet.
Mer info
Kontaktperson Linda Hoem
Telefon 072-5335882
Område Stockholms stad
Yrkesroll Organisation & ledning
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 13 juni 2020 (17 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Peab är ett av Nordens ledande bygg- och anläggningsföretag med cirka 14 000 anställda och en omsättning på 54 miljarder kronor.

Koncernen har strategiskt placerade kontor i Sverige, Norge och Finland. Huvudkontoret är beläget i Förslöv på Bjärehalvön i Skåne. Aktien är börsnoterad vid NASDAQ Stockholm.