Praktik mätningstekniker

Praktik mätningstekniker

Praktik som mätningstekniker inom anläggning i Stockholm VT-21

Dags att omsätta dina teoretiska kunskaper i verkligheten? Gör praktik hos oss under våren 2021 som biträdande mätningstekniker och få erfarenhet av hur det är att jobba i Peab samtidigt som du knyter kontakter inför ditt framtida yrkesliv.

Om oss
Peab Anläggning är en ledande anläggningsaktör i Sverige. Vi bygger och underhåller vägar, järnvägar, broar och annan infrastruktur. Vidare utför vi mark- och ledningsarbeten, grundläggning och byggnation av olika typer av vatten- och avloppsanläggningar, slussar och hamnar.

Om praktiken
Vi söker dig som studerar till mätningstekniker via en yrkeshögskoleutbildning och där praktiken ingår som ett moment i din utbildning i form av lärande i arbete (LIA).
Under din praktikperiod kommer du praktisera som biträdande mätningstekniker. Tillsammans lägger vi upp praktiken så att du får ut så mycket som möjligt av din tid hos oss. Praktik i Peab ska vara givande och utvecklande. Du får en personlig handledare som blir ditt bollplank och stöd under hela praktiken.

Vem är du?
Vi söker dig som efter avslutade studier vill arbeta inom produktion i en roll som mätningstekniker. För att lyckas i rollen krävs det att du har god framåtanda, stort engagemang och vilja att utvecklas.
Din ansökan till praktikplats ska innehålla, CV och personligt brev. Specificera din praktikperiod samt önskemål av ort i ditt personliga brev. Urval och intervjuer sker löpande. Sök redan idag!
Läs mer om Peab här: https://peab.se/jobba-och-utvecklas/for-studenter/praktik/
Mer info
Kontaktperson Tobias Munoz, HR Partner
Telefon 073-337 38 31
Område Stockholms stad
Yrkesroll Utbildning
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag Löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Peab är ett av Nordens ledande bygg- och anläggningsföretag med cirka 16 000 anställda och en omsättning på 58 miljarder kronor. Koncernen har strategiskt placerade kontor i Sverige, Norge, Finland och Danmark. Huvudkontoret är beläget i Förslöv på Bjärehalvön i Skåne. Aktien är börsnoterad vid NASDAQ Stockholm.