Peab drift och underhåll är ett varumärke i Peab Anläggning och kärnverksamheten består av park och gatudrift samt yttre fastighetsdrift. Finplanering, blomsterprogram, underhållsarbeten av gatumiljön, trädgårdsanläggningar, arboristtjänster, upprustning av parker och lekplatser är även fokuserade områden inom avdelningen för drift och underhåll. I nära samverkan med våra kunder - stora som små - tar vi hand om den offentliga utemiljön för många människor. Vi ser till att landets invånare och besökare kan trivas och vistas säkert i vår utemiljö och trafik. Vi har stor erfarenhet av entreprenader som ställer höga krav på service, kvalitet, miljö och tillgänglighet.

Vi söker nu en kalkylingenjör till vår kalkylavdelning inom drift och underhåll.

Om tjänsten
Som kalkylingenjör kommer du att driva hela kalkylprocessen från förfrågningsunderlag till färdigt anbudsförslag. Du kommer att ha en central roll och upprätta anbudskalkyler och kontraktskalkyler för erhållna- samt kommande projekt. Tjänsten innebär även en konsultativ roll som stöd i organisationen gällande kalkyl- och kostnadsfrågor.

Om dig
Som person är du lösningsorienterad, strukturerad och driven. Du har goda datakunskaper och trivs att arbeta med siffror. Du har god samarbetsförmåga samt har ambitioner och ett stort engagemang. Vi ser gärna att du även har erfarenhet inom gatudrift, park, fastighetsdrift, anläggningsarbete inom drift och underhåll samt vinterunderhåll.

Vi ser även att du:
  • Har en teknisk eller ekonomisk utbildning som civil- eller högskoleingenjör eller likvärdig
  • Mycket goda datakunskaper i Excel
  • Erfarenhet av ABFF, AB, ABT
  • Känner till AMA inom anläggning
  • Behärskar kalkylprogrammet MAP eller motsvarande
  • Behärskar planeringsprogrammet Microsoft Project eller motsvarande
Du har minst tre års arbetslivserfarenhet inom drift och underhåll alternativ anläggning där du arbetat som kalkylingenjör, arbetsledare eller platschef.

För att trivas i rollen och i vår organisation har du ett professionellt och trevligt bemötande gentemot andra och tycker om att ta ansvar och driva kalkylarbetet framåt. Du är trygg i dig själv och stimuleras av samarbete med duktiga och drivna kollegor.

Tillträde omgående, tjänsten kan komma att tillsättas innan slutdatum.
Mer info
Kontaktperson Maria Osihn
Telefon 070-779 42 56
Område Stockholms stad
Yrkesroll Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 11 juni 2021 (30 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Peab är Nordens samhällsbyggare med 15 000 medarbetare och en omsättning på 57 miljarder kronor. Med lokal närvaro och fokus på egna resurser utvecklar, anlägger och bygger vi vardagen där livet levs. Huvudkontoret finns i Förslöv på Bjärehalvön i Skåne. Aktien är noterad vid Nasdaq Stockholm.