Biträdande mätningstekniker

Biträdande mätningstekniker

Har du studerat till mätningstekniker och vill börja omsätta dina teoretiska kunskaper i verkligheten? Nu söker vi dig som är nyexaminerad mätningstekniker och som vill börja din karriär hos på Peab Anläggning som biträdande mätningstekniker.

Om oss

Peab Anläggning är en ledande anläggningsaktör i Sverige. Vi bygger och underhåller vägar, järnvägar, broar och annan infrastruktur. Vidare utför vi mark- och ledningsarbeten, grundläggning och byggnation av olika typer av vatten- och avloppsanläggningar, slussar och hamnar.

Om rollen

Som biträdande mätningstekniker hos Peab Anläggning biträder du mätningstekniker i fält och lär dig yrkets alla delar tills att du självständigt kan mäta in och sätta ut. Vi ser våra mätningstekniker som en länk mellan arbetsledare och hantverkare vilket kräver egenskaper såsom kommunikativ förmåga, lyhördhet och intresse för branschen. Drivs du av att tillsammans med dina kollegor, och med stort eget ansvar, leverera goda resultat i rätt tid? Då kan detta vara rätt jobb för dig.

Vem är du?

Vi söker dig som studerat en eftergymnasial utbildning till mätningstekniker och som vill arbeta inom anläggningsproduktion. För att trivas i rollen och i vår organisation har du ett professionellt och trevligt bemötande gentemot andra och tycker om att ta ansvar. Du är trygg i dig själv och stimuleras av samarbete med duktiga och drivna kollegor. Vi värdesätter ett strukturerat arbetssätt samtidigt som det är viktigt att du kan anpassa dig till förändringar i arbetet när sådana situationer uppstår. Vi söker dig som är noggrann, självgående och resultatinriktad. Du talar och skriver svenska obehindrat samt innehar körkort B.

På Peab är vi stolta över den individanpassade utveckling som vi kan erbjuda våra medarbetare och du har goda möjligheter att göra karriär hos oss. Vi arbetar med löpande urval så skicka gärna in din ansökan så snart som möjligt. Vid frågor är du välkommen att kontakta Tobias Munoz på 073 337 38 31.
Mer info
Kontaktperson Tobias Munoz, HR Partner
Telefon 073-337 38 31
Område Stockholms stad
Yrkesroll Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 31 maj 2021 (47 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Peab är Nordens samhällsbyggare med 15 000 medarbetare och en omsättning på 57 miljarder kronor. Med lokal närvaro och fokus på egna resurser utvecklar, anlägger och bygger vi vardagen där livet levs. Huvudkontoret finns i Förslöv på Bjärehalvön i Skåne. Aktien är noterad vid Nasdaq Stockholm.