Trädgårdsarbetare

Trädgårdsarbetare

Drift och underhåll är ett varumärke i Peab Anläggning och vi är verksamma inom park, vägdrift och yttre fastighetsskötsel. I nära samverkan med våra kunder - stora som små - tar vi hand om den offentliga utemiljön för många människor. Vi ser till att landets invånare och besökare kan trivas och vistas säkert i vår utemiljö och trafik. Vi har stor erfarenhet av entreprenader som ställer höga krav på service, kvalitet, miljö och tillgänglighet.

Om tjänsten

Vi söker nu trädgårdsarbetare till Stockholmsområdet - både Västerort och City.

Som trädgårdsarbetare hos oss kommer du bland annat att arbeta med skötsel av planteringar, gräsklippning, beskärning av buskar och träd, nyanläggning av parker. Våra uppdrag är mycket varierade och omväxlande. Tjänsten är på heltid med start enligt överenskommelse.

Om dig

För denna tjänst är det ett krav på trädgårdsutbildning alternativt att du har minst 3 års arbetslivserfarenhet av kvalificerat trädgårdsarbete

Vi vill att du som söker är serviceinriktad, noggrann och trivs att arbeta både självständigt och i team. Det är viktigt att du trivs med trädgårdsarbete och har en positiv inställning kombinerat med ett glatt humör. Vi förväntar oss att du har förmågan att ta egna initiativ och att du kan planera, utföra, driva och prioritera arbetsuppgifter självständigt. Att vara ordningsam och strukturerad är en självklarhet för dig. B körkort är ett krav i tjänsten. Vi fäster stor vikt vid personlig lämplighet.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Industri & Anläggning
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 12 dec 2022 (16 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Peab är en stor koncern som spänner över många verksamheter. Samtidigt har vi en stark lokal närvaro som gör att vi kan jobba nära våra kunder oavsett var i landet de befinner sig. Detta gör att det hos oss finns möjlighet att jobba och utvecklas inom varierande yrkeskategorier och skiftande arbetsområden.

Vi på Peab strävar efter att vara branschens bästa arbetsplats. Vi vill att våra medarbetare ska tycka att det är roligt att gå till jobbet, att de ska trivas, utvecklas och växa. Utvecklingsmöjligheterna på Peab är därför stora, och vi kan erbjuda förmåner utöver det vanliga.