Peab drift och underhåll är ett varumärke i Peab Anläggning och kärnverksamheten består av park- och gatuskötsel samt yttre fastighetsskötsel. I nära samverkan med våra kunder - stora som små - tar vi hand om den offentliga utemiljön för många människor. Vi ser till att landets invånare och besökare kan trivas och vistas säkert i vår utemiljö och trafik. Vi har stor erfarenhet av entreprenader som ställer höga krav på service, kvalitet, miljö och tillgänglighet. Nu vill vi utöka vår drift- och underhållsverksamhet i Stockholmsområdet med platschefer som drivs av att nå resultat tillsammans med sitt team.

Om tjänsten

Dina arbetsuppgifter som platschef hos oss kommer bestå av att ansvara för daglig planering och produktion, ekonomisk uppföljning samt kund- och medarbetarkontakter, ansvara för personal, kvalitet och arbetsmiljö. Du kommer också att ansvara för budget, logistik och resurser för dina projekt samt göra kontinuerliga uppföljningar för att säkerställa effektivitet och leverans.

I jobbet ingår även att
  • leda det dagliga arbetet
  • ha kontakt med kunder och leverantörer
  • se till att uppsatta tidplaner efterföljs
  • motivera och engagera dina medarbetare att nå uppsatta mål och deadlines
  • ansvara för personalplanering.
Tjänsten är på heltid med tillträde enligt överenskommelse. Det ingår beredskapstjänstgöring i arbetet.

Om dig

Vi söker dig som har relevant teknisk utbildning eller motsvarande arbetslivserfarenhet. Vi tror att du har arbetslivserfarenhet från roller i ledande position - gärna inom just drift- och underhållsverksamhet eller anläggningsbranschen. B-körkort är ett krav för tjänsten, samt att du har goda kunskaper i svenska i tal och skrift.

Du är en person som drivs av att nå resultat tillsammans med ditt team och vi tror att du tar ansvar för din egen och andras säkerhet. Vi söker dig som är tydlig i ditt ledarskap, har god kommunikationsförmåga samt är strukturerad. Du trivs med att leda och entusiasmera dina medarbetare samt verka för en god arbetsmiljö. Du kan arbeta självständigt, har ett strukturerat arbetssätt, tar egna initiativ och är lösningsorienterad. Du inger förtroende och är duktig på att skapa långvariga relationer.

På Peab är vi stolta över den individanpassade utveckling som vi kan erbjuda våra medarbetare och du har goda möjligheter att göra karriär hos oss.

Urval sker löpande. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta arbetschef Mika Lindgren på 070-779 40 88 eller mika.lindgren@peab.se, alternativt kontakta ansvarig HR Malin Sundvall på malin.sundvall@peab.se. Observera att vi inte tar emot ansökningar via email.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Organisation & ledning
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 31 dec 2022 (31 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Peab är en stor koncern som spänner över många verksamheter. Samtidigt har vi en stark lokal närvaro som gör att vi kan jobba nära våra kunder oavsett var i landet de befinner sig. Detta gör att det hos oss finns möjlighet att jobba och utvecklas inom varierande yrkeskategorier och skiftande arbetsområden.

Vi på Peab strävar efter att vara branschens bästa arbetsplats. Vi vill att våra medarbetare ska tycka att det är roligt att gå till jobbet, att de ska trivas, utvecklas och växa. Utvecklingsmöjligheterna på Peab är därför stora, och vi kan erbjuda förmåner utöver det vanliga.