Platschef Byggservice

Platschef Byggservice

Vill du vara med och utveckla Peab Byggservice i Stockholm med kranskommuner? Är du handlingskraftig och trivs med att arbeta i en varierande roll med mycket ansvar? Då kan detta vara jobbet för dig!

Om tjänsten:

Som platschef har du ansvar för produktion, ekonomi och personal. Peab Byggservice arbetar med större och mindre projekt avseende både ny-, om- och tillbyggnad samt mindre underhålls- och reparationsarbeten. Uppdragen utförs ofta i pågående verksamhet, vilket ställer höga krav på flexibilitet och kundservice.

Dina övergripande arbetsuppgifter som platschef innebär att:
  • Leda och coacha dina medarbetare och säkerställa trivsel på arbetsplatsen
  • Planera, kalkylera och leda projekt och byggservicejobb från början till slut
  • Utveckla goda och långsiktiga relationer med kunder, underentreprenörer och beställare
  • Se affärsmöjligheter och ta dessa i hamn
  • Ansvara för att din organisation når ekonomiska mål och utvecklas i en positiv riktning
Din profil:

I rollen som platschef har du självklart ett gott tekniskt yrkeskunnande och god erfarenhet från byggbranschen, främst gällande om- och tillbyggnadsprojekt. Du har ett strukturerat och väl organiserat arbetssätt med god administrativ förmåga, och din ekonomiska kunskap och förståelse är god. Du inger ett professionellt intryck, har lätt för att skapa förtroende och trivs med att bygga långsiktiga relationer. Peab Byggservice har väldigt kompetenta och självgående hantverkare med stort engagemang för företaget och arbetet, och man ser gärna att du med ditt ledarskap fortsätter att utveckla medarbetarna och gruppen.

Som person är du handlingskraftig och resultatdriven för att nå dina mål. Det är viktigt att du har ett stort engagemang för affären, och du beskriver dig själv som kundfokuserad och professionell. Du är lugn och metodisk och har förmåga att hantera många frågor parallellt. Då det dagliga arbetet innebär mycket kontakt med olika aktörer har du hög social kompetens och lätt för att samarbeta. Du har god kommunikativ förmåga, och ditt ledarskap är tydligt, närvarande och entusiasmerande.

Goda datorkunskaper samt en god förmåga att uttrycka sig på svenska i tal och skrift är en förutsättning för tjänsten. Körkort för personbil är ett krav.

Vi befinner oss i en expansiv fas där vi nu söker ytterligare en platschef till vårt kontor i Stockholm. Det är ett gott gäng med en stark team-känsla där var och en tar ansvar och jobbar för att bidra till en bra arbetsmiljö och goda resultat.

Peab Byggservice är ett företag som alltid strävar efter att prestera och leverera på högsta nivå. Våra medarbetare är vår främsta tillgång och vi vill kunna erbjuda en arbetsplats som präglas av laganda, gemenskap och goda utvecklingsmöjligheter. Detta gör vi bland annat genom att vara öppna och lyhörda samt skapa tydliga mål med en bra arbetsfördelning. Titta gärna på peabbyggservice.se om du vill läsa mer.

Tjänsten är en tillsvidareanställning som inleds med sex månaders provanställning.

Kontaktpersoner:

Tom Wallin, biträdande Arbetschef 0733-37 45 41

Sofia Söderström, HR 0725-33 30 40

Sista ansökningsdag 2022-12-09. Urval sker löpande så tillsättning kan ske innan sista ansökningsdag.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Organisation & ledning
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 11 dec 2022 (15 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Peab är en stor koncern som spänner över många verksamheter. Samtidigt har vi en stark lokal närvaro som gör att vi kan jobba nära våra kunder oavsett var i landet de befinner sig. Detta gör att det hos oss finns möjlighet att jobba och utvecklas inom varierande yrkeskategorier och skiftande arbetsområden.

Vi på Peab strävar efter att vara branschens bästa arbetsplats. Vi vill att våra medarbetare ska tycka att det är roligt att gå till jobbet, att de ska trivas, utvecklas och växa. Utvecklingsmöjligheterna på Peab är därför stora, och vi kan erbjuda förmåner utöver det vanliga.