Entreprenadingenjör

Entreprenadingenjör

Entreprenadingenjör till Peab i Stockholm

Vi på Peab satsar för fullt och söker nu en ekonomisk och resultatinriktad entreprenadingenjör som vill vara med och bidra till våra projekt i Stockholm, region Öst. Hos oss arbetar du tillsammans med engagerade och skickliga kollegor och har goda möjligheter att utvecklas i din yrkesroll. Välkommen till oss!

Om dig

Vi söker dig som:
  • är utbildad bygg- eller civilingenjör
  • har minst tre års erfarenhet av arbete som entreprenadingenjör och prognosarbete, kalkyl och projektekonomi
  • har goda kunskaper i svenska i tal och skrift
  • har byggteknisk utbildning eller motsvarande erfarenhet från byggbranschen.
Rollen som entreprenadingenjör kräver att du är ekonomisk och resultatinriktad i ditt arbete. Du driver på för att föra det dagliga arbetet framåt. Vidare är du en kommunikativ person som organiserar ditt arbete så att du kan utföra det så effektivt som möjligt. Det är viktigt att du har ett högt kvalitetstänk och strävar efter att leverera i alla led.

På Peab är vi stolta över den individanpassade utveckling som vi kan erbjuda våra medarbetare och du har goda möjligheter att göra karriär hos oss.

I övrigt är det meriterande om du har arbetat i en liknande roll tidigare och har arbetat med projektekonomi och inköp tidigare.

Intresserad?

För att komma till vårt rekryteringssystem där du skickar in din ansökan klickar du på "Sök tjänsten" nedan. Vi kommer att påbörja urvalet vecka 32 men skicka gärna in din ansökan så snart som möjligt. Vänligen observera att vi inte tar emot ansökningar via e-post.

Vid frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Anna Bergstrand (HR) på telefonnummer: 072-533 52 12 eller via e-post: anna.bergstrand2@peab.se, dock ej under vecka 29-31 då jag är på semester.

Vi ser fram emot att höra från dig!
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Organisation & ledning
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 21 aug 2022 (7 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Peab är en stor koncern som spänner över många verksamheter. Samtidigt har vi en stark lokal närvaro som gör att vi kan jobba nära våra kunder oavsett var i landet de befinner sig. Detta gör att det hos oss finns möjlighet att jobba och utvecklas inom varierande yrkeskategorier och skiftande arbetsområden.

Vi på Peab strävar efter att vara branschens bästa arbetsplats. Vi vill att våra medarbetare ska tycka att det är roligt att gå till jobbet, att de ska trivas, utvecklas och växa. Utvecklingsmöjligheterna på Peab är därför stora, och vi kan erbjuda förmåner utöver det vanliga.