Bygg- och Anläggningslärling

Bygg- och Anläggningslärling

Peab söker dig som tar studenten från bygg- och anläggningsgymnasium och är intresserad av att fortsätta utvecklas inom bygg eller anläggning som lärling.

Vi tror att du som söker har intresse och engagemang att utvecklas inom Peab och inom ditt yrkesområde. Du är lagspelaren som uppfattas som en god kollega och kompis och gör alltid ditt bästa.

Du kommer som lärling i Peab att få testa på olika moment inom ditt yrkesområde som följer din lärlingsbok. Efter avslutad lärlingstid erhåller du ditt yrkesbevis genom BYN och kan därigenom ges möjlighet att tillsvidareanställas som yrkesarbetare.

Våra urvalskriterier är följande:

Avslutade gymnasiestudier med minimum Godkänt i alla ämnen. Studier vid Peabskolans gymnasium ses som meriterande.

Körkort B ses som meriterande och inom vissa verksamheter är detta krav.

Att du under praktik och feriearbete skapat goda referenser som intygar att du kommer i tid och visar intresse för arbetet.

Urval sker löpande.
Mer info
Kontaktperson Fredrik Hansson (Anläggning)
Telefon 0733-84 88 41
Område Stockholms stad
Yrkesroll Bygg & Hantverk
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 1 apr 2020 (37 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Peab är ett av Nordens ledande bygg- och anläggningsföretag med cirka 15 000 anställda och en omsättning på 54 miljarder kronor.

Koncernen har strategiskt placerade kontor i Sverige, Norge och Finland. Huvudkontoret är beläget i Förslöv på Bjärehalvön i Skåne. Aktien är börsnoterad vid NASDAQ Stockholm.