Arbetsledare

Arbetsledare

Arbetsledare till Peab i Stockholm

Arbetsledare på jakt efter ett spännande och varierande arbete hos en trygg arbetsgivare? Då kan vi på Peab ha jobbet för dig! Vi behöver just nu utöka vårt team och söker dig som drivs av att leverera goda resultat i rätt tid och som tycker om att få ta stort ansvar. Välkommen med din ansökan!

Om tjänsten

Som arbetsledare kommer du att ansvara för att du och ditt team tillsammans når uppsatta mål i rätt tid. Du kommer bland annat att arbeta nära produktionen och bistå platschefen med ledning, planering, arbetsberedning och uppföljning av projekt samt planera, leda och fördela arbetet gentemot våra yrkesarbetare. Därutöver kommer du att arbeta med olika former av byggproduktion samt ansvara för arbetsledning, styrning och samordning av personal och underentreprenörer.

Om dig

Vi söker dig som:
  • har bygg/anläggningsteknisk utbildning
  • har minst tre års erfarenhet av arbetsledande befattning alternativt annan ledarskapserfarenhet från olika former av nyproduktion av bostäder
  • har relevant teknisk utbildning.
För att trivas i den här rollen krävs det att du är en person med god förmåga att samarbeta och samverka med andra. Du tar ansvar för tilldelade arbetsuppgifter. Du sätter Peabs övergripande mål i centrum för ett bra resultat. Du agerar kostnadsmedvetet och hushållar med resurser.

På Peab är vi stolta över den individanpassade utveckling som vi kan erbjuda våra medarbetare och du har goda möjligheter att göra karriär hos oss.

Ansökan och övrig information

Klicka på "Sök tjänsten" nedan för att komma till vårt rekryteringssystem och söka jobbet som arbetsledare hos oss. Vi kommer att påbörja urvalet vecka 32 men skicka gärna in din ansökan så snart som möjligt. Vänligen observera att vi inte tar emot ansökningar via e-post. Vid frågor är du välkommen att kontakta Anna Bergstrand (HR) på telefonnummer: 072-533 52 12 eller via e-post: anna.bergstrand2@peab.se, dock ej under vecka 29-31 då jag är på semester.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Organisation & ledning
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 21 aug 2022 (4 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Peab är en stor koncern som spänner över många verksamheter. Samtidigt har vi en stark lokal närvaro som gör att vi kan jobba nära våra kunder oavsett var i landet de befinner sig. Detta gör att det hos oss finns möjlighet att jobba och utvecklas inom varierande yrkeskategorier och skiftande arbetsområden.

Vi på Peab strävar efter att vara branschens bästa arbetsplats. Vi vill att våra medarbetare ska tycka att det är roligt att gå till jobbet, att de ska trivas, utvecklas och växa. Utvecklingsmöjligheterna på Peab är därför stora, och vi kan erbjuda förmåner utöver det vanliga.