Driven Lönekonsult sökes till PayRules outsourcingteam

Driven Lönekonsult sökes till PayRules outsourcingteam

Nu har du chansen att ta plats på en byrå där du får utvecklas och växa med ansvar som lönekonsult. Hos oss finns bred kunskap inom lönehantering och HR och därmed möjlighet att genom kollegialt lärande utvecklas och växa i takt med företaget och våra kunders efterfrågan.

Som person är du positiv, öppen och har lätt för att samarbeta. För att lyckas i den här rollen och trivas hos oss bör du vara nyfiken, analytisk och strukturerad. Du gillar att ge det där extra för att bibehålla goda relationer.

Krav för tjänsten är:
  • Avklarad eftergymnasial utbildning inom lön
  • Minst 1 års efarenhet av att ha arbetat med lönehantering
  • Goda kunskaper om Office-paketet
  • Tala och skriva svenska obehindrat
Meriterande att ha arbetat på byrå och att ha erfarenhet av Hogia Lön.

Rollen:
Du deltar och samarbetar i team med kundernas månatliga löneprocess. Som stöd har du din teamledare, dina kollegor och även interna utbildningar. Vi har verktyg för kompetensutveckling och rådgivning i ditt arbete som lönekonsult.

Löneprocessen innefattar bland annat registrering av nya anställda i systemen, kontroller i lönekörning, chefsstöd, rapportering till myndigheter, rapportering till Collectum, efterrapportering samt support till anställda hos våra kunder. Du kommer att utföra ditt arbete med stöd och vägledning av din teamledare för att på sikt få eget kundansvar i takt med att du växer i din roll.

Vilka vi är:
Vi är en personlig och varm lönebyrå på Södermalm i Stockholm som startades år 2018.

PayRule hjälper dagligen företag med lönehantering och HR-tjänster. Vi är våra kunders trygga klippa varje dag. Hos oss får du en trevlig arbetsplats med glada kollegor, kontorshundar och supergott kaffe.

Vi har 5000 kronor i friskvård, försäkringar, tjänstepension och ergonomisk arbetsutrustning. Vi arbetar från kontoret 3 dagar i veckan och hemifrån 2. Här har du möjlighet att växa som konsult och vara omgiven av kompetenta kollegor i ett öppet och positivt arbetsklimat med mycket laganda.

Vår företagskultur präglas starkt av gemenskap och samarbete genom roliga teamaktiviteter som exempelvis bankfilsbubbel och måndagsfrukost.

Om tjänsten:
  • Heltid, 40 timmar i veckan
  • Tillsvidareanställning (6 månaders provanställning)
  • Månadslön enligt överenskommelse
  • Tillträde: Enligt överenskommelse
Om ansökan:

Vi söker vår nya kollega omgående, och urval och intervjuer sker löpande så tveka inte att skicka din ansökan redan idag.

Välkommen att skicka ditt CV och personliga brev till Malin Olsson (HR-ansvarig).

Varmt välkommen med din ansökan!

Vi undanber oss vänligt men bestämt all form av hjälp med rekryteringsprocessen från bemannings- och rekryteringsföretag.
Mer info
Kontaktperson Malin Olsson
Email Mejla Malin Olsson
Område Stockholms stad
Yrkesroll Ekonomi, Konsult, HR & Personal, Löner & Förmåner
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://payrule.se/
Sista ansökningsdag 24 sept 2022 (44 dagar kvar)