Säljare
Sydvästra Stockholm

I rollen som säljare hos oss på Paulig planerar och genomför du kundpresentationer, skapar passande erbjudanden och driver hela säljprocessen från start till avslut samt uppföljning - med fokus på att bygga långsiktiga relationer och utveckla dina kunders affär. Med eget budgetansvar kommer du att presentera och sälja in nyheter, matkoncept, demonstrationer och kampanjer hos distriktets befintliga kunder inom dagligvaruhandeln enl. budget.

En viktig del i uppdraget som säljare är att bygga om och exponera Pauligs kategorier i butik. Dessutom skall Pauligs befintliga produktsortiment i hyllan alltid vårdas och hållas levande. Du ansvarar för att butikerna utvecklas optimalt inom våra varugrupper avseende såväl försäljning, som kreativitet och lönsamhet. 

Din profil
Vi befinner oss i ett utvecklingsarbete inom category management med arbetsnamn ”Perfect store”. Det innebär att vi jobbar analytiskt utifrån konsument och kategoriinsikter, försäljningsstatistik och butiksdata. Att kunna förstå och tolka dessa rapporter samt bygga om avdelningar utifrån ett kategoriskt perspektiv är något du måste behärska.

För att vara framgångsrik som säljare hos oss är du en relationsbyggare som gillar att vara bäst! Vi söker dig som brinner för att göra affärer och din naturliga drivkraft är att bygga och skapa tillväxt, år efter år. Du är en affärsmänniska som förstår att det är du som driver och äger målet. Att du som vi andra har en passion för mat och smak ser vi som en självklarhet. 

Du kommer att ingå i ett säljteam med 13 säljare där alla ansvarar för olika distrikt. Ditt distrikt innefattar stora delar av sydvästra Stockholm - Botkyrka till Bromma samt Gotland. Lämplig bostadsort är inom distriktet. Du rapporterar till regionchefen.

Kvalifikationer

 • Du har minst ett par års erfarenhet av försäljning och/eller butik från DVH
 • Erfarenhet av att planera och disponera din egen tid
 • Ett högt inre säljdriv och brinner för att göra affärer
 • Förmåga att bygga och utveckla starka kundrelationer
 • Analytiskt affärssinne, där du förstår vikten av lönsamhet
 • Goda säljresultat dokumenterade
Vi erbjuder
Som säljare hos oss erbjuds du en personlig och yrkesmässig utveckling. Vi är ett värderingsstyrt bolag där vi strävar efter att vara nyfikna, vilja vara bäst och att växa tillsammans. Det är ord som genomsyrar hela vårt dagliga arbete såväl självständigt som i samarbetet med kollegor, leverantörer och kunder. Du får också:
 • en smakfull produktportfölj med starka varumärken
 • en arbetsplats i en familjär och positiv miljö, omgiven av kollegor med höga ambitioner
 • ett högt tempo där din personliga insats är helt avgörande
 • tjänstebil
 • frihet under ansvar

 

Kontakt och ansökan
I denna rekrytering samarbetar vi med Säljpoolens rekryteringskonsult Daniel Bjerndal. Du når Daniel på 0720-92 09 63.

Skicka in din ansökan via ansökningsknappen. Vi arbetar med löpande urval under denna rekrytering, vi vill därför gärna ha in din ansökan snarast möjligt. 

Välkommen med din ansökan!

Om företaget
Paulig Group är en finsk livsmedelskoncern med starka varumärken som Santa Maria och Risenta. Santa Maria är norra Europas ledande smaksättningsföretag och har även har en stark inriktning på etnisk mat. Under varumärket Santa Maria finns vi bl.a inom kategori Kryddor, Tex-Mex, Asia och BBQ. Risenta har en profil inom hälsa och hållbarhet. Vi är marknadsledare inom kategori fröer och kärnor, linser och torra bönor på den svenska marknaden. Vi har även en väldigt stark position inom müsli, snacking och specialmjöler. 

Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Utesäljare, Försäljning, Butik, Account Manager
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://www.saljpoolen.se
Sista ansökningsdag 21 aug 2022 (55 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Säljpoolen är ett av landets ledande rekryteringsbolag och vi har specialiserat oss på att rekrytera personal inom följande befattningar: säljare, innesäljare, chefer och marknad. Vi tillsätter ca 450 tjänster per år!