Flygtekniker - Patria Helicopters, Arlanda

Flygtekniker - Patria Helicopters, Arlanda

Är du tekniker inom kategori B1.3 och intresserad av flyg? Patria Helicopters utökar sitt team på Arlanda, Stockholm!

Är du utbildad tekniker med erfarenhet av underhåll, reparationer och drift? Patria Helicopters AB befinner sig i en tillväxtfas och behöver förstärkning varför de söker efter nya tekniker till deras team på Arlanda, Stockholm.

Låter det intressant? Varmt välkommen med din ansökan redan idag!

Ditt anställningserbjudande

Patria Helicopters är en väletablerad och internationell aktör inom av helikopterunderhåll, helikopterkomponenter och utrustning samt motorer, uppgraderingar och modifieringar. Patria finns på flera platser över hela Europa och deras tjänster är mycket efterfrågade varför deras företag just nu befinner sig i en snabb tillväxtfas!

Som tekniker på Patria Helicopters kommer du att ingå i ett team tillsammans med andra passionerade tekniker på en arbetsplats som värdesätter lagarbete och professionell utveckling! Du arbetar nära ett team av mekaniker för att säkerställa leverans av högkvalitativ service.

Dina arbetsuppgifter
 • Utföra underhåll på flygplan, komponenter och tillhörande utrustning (borttagning/installation, reparation, modifiering, testning, felsökning)
 • Läsa och tolka underhållsmanualer (på engelska), servicebulletiner, teknisk data och andra specifikationer för att fastställa genomförbarhet och metod för att reparera eller byta ut felaktiga eller skadade komponenter.
 • Fungera som stöd och ansvarig för certifiering av medarbetare gällande underhåll som utförs i olika projekt
 • Ansvarig, eller tillsammans med kategori C teknikern, utfärda slutlig versionen (CRS) av utfört arbete.
 • Se till att alla nödvändiga underhållsuppgifter har slutförts och undertecknats korrekt.
 • Fungera som stöd vid kostnadsuppskattningar genom att uppskatta mantimmar, material och verktygsbehov.
 • Utför veckovisa inspektioner/kvalitetskontroller.
Värt att veta

Du kommer att ingå i ett team med sex andra erfarna tekniker och rapportera till Underhållschefen och Produktionsledaren. Du kommer att vara stationerad på Patria Helicopters kontor på Arlanda, Stockholm. Det finns gratis parkering och möjlighet att resa med kollektivtrafik finns (en 20 minuters promenad från kontoret). Arbetstiderna är 07:00-16:05 (måndag - torsdag) och 07:00-13:30 (fredag) med flextidsförmåner. Personalen är kollektivavtalsanslutna och företaget erbjuder även friskvårdsbidrag samt arbetsmobil. Det finns till och med ett personalgarage för dem som tycker om att meka med sin bil på fritiden.

Våra förväntningar

För att lyckas i denna roll förväntar vi oss även att du har:
 • En EASA Part-66 licens eller motsvarande från en Part-147 skola. (Kategori B1.3 tekniker)
 • Goda kunskaper om tekniska verktyg och praxis.
 • Förmåga att tolka tekniska ritningar och geometriska toleranser.
 • Minst 6 månaders erfarenhet av underhåll, reparation, drift (MRO) av helikoptrar.
 • Behärskar tekniskt vokabulär på engelska (skriftligt och muntligt) utan problem. Patrias koncernspråk är engelska, svenska är inget krav för denna tjänst.
Intresserad?

I den här rekryteringen är det vi på TNG som sköter hela rekryteringsprocessen på ett fördomsfritt och kompetensbaserat sätt. Du söker enkelt via vårt ansökningsformulär med ditt CV eller LinkedIn-profil, och alltid utan personligt brev. Istället kan du kort i ansökningsformuläret motivera varför du söker jobbet. Du kan sedan följa din ansökan i realtid via hemsidan. Tänk också på att söka jobbet snarast om du är intresserad! Urvalet sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum. Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare. Notera dock att vi inte kan ta emot några ansökningar via email. Vi hörs snart igen!
Mer info
Kontaktperson Cilla Lennér
Telefon 0736790621
Email Mejla Cilla Lennér
Område Stockholms stad
Yrkesroll Fordon, Bilplåtslagare, Teknik & Ingenjör, Mekanik
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av TNG Tech
Sista ansökningsdag 21 dec 2022 (18 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

TNG Tech: Specialister på fördomsfri och vetenskaplig teknikrekrytering TNG Tech är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag och specialister på vetenskaplig och fördomsfri rekrytering. Vår vision är att se bortom fördomar och vår rekrytering sker fördomsfritt med grund i fakta, vetenskap och metod i fokus. Vi ser till kandidatens framtida arbetsprestation och kompetens, inte enbart CV-historik. Genom anonyma ansökningsprocesser, skräddarsydda arbetspsykologiska screeningtester, Talent Quality Score Cards och en transparent kandidatupplevelse utmanar TNG sina kunder att låta fakta gå före magkänsla, namn, ålder, kön och bakgrund när de rekryterar. Det bidrar till nya medarbetare och talanger, ökad mångfald, bättre lönsamhet och innovation hos våra kundföretag samt nya karriärmöjligheter för jobbsökare. Vi rekryterar ingenjörer och tekniker eller hyr ut konsulter inom tre områden - Engineering, Production och Supply Chain Management. Så här går det till när du söker jobb fördomsfritt: (länk till Youtube) https://www.youtube.com/watch?v=ySMqqigPh10 TNG Tech, är en del av TNG Group AB, och arbetar inom hela tjänstemannaområdet och har också rekryteringsspecialister inom TNG IT Digital samt dotterbolaget Ada Digital. Företaget har kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, och Örebro, samt rekryterar och bemannar åt 400 kunder på 40 andra orter runt om i Sverige. Se alla våra lediga jobb just nu: https://www.tng.se/tech-ingenjor-teknik Läs mer om vår fördomsfria rekryteringsprocess: https://www.tng.se/rekryterings-process Läs mer om TNG Tech här: https://www.tng.se/tech