Marknadskoordinator / Säljkoordinator till Passione Italiana AB, Stockholm

Marknadskoordinator / Säljkoordinator till Passione Italiana AB, Stockholm

Koordinator inom sälj- & marknad

Stockholm

Passione Italiana söker dig som är driven, har en utvecklad entreprenörsådra och ett genuint intresse för färskvaror inom charkuterier och ostar.

Arbetsbeskrivning

Som sälj- & marknadskoordinator hos Passione Italiana kommer du bli en viktig del av bolagets fortsatta expansion. Du kommer arbeta nära VD, inköpsansvarig och säljare för att koordinera i deras arbete men även ansvara för egna sälj- och marknadsprojekt. Detta är en bred roll där du kommer jobba med både interna och externa projekt. Då detta är en ny roll på företaget får du som person möjlighet att kunna påverka rollens innehåll och hur den ska formas i framtiden. Du kommer sitta tillsammans med VD och inköpsansvarig i moderna kontorslokaler i Täby.

"Min vision som arbetsgivare är att ge en plats i ett team där man ges delaktighet i stora och små frågor där allas färdigheter och kunskaper vävs in i beslutsprocessen.

Vår önskan är att finna vår nya teamspelare som på ett professionellt sätt kan tillföra kunskaper och kreativa affärslösningar. Brinner du som oss för det italienska kökets mattraditioner välkomnar vi dig att ingå i vårt team."

Läs mer om vad VD Joakim Johansson har att säga om tjänsten och företaget på https://career.masterhelp.se/passione-italiana/

Vi erbjuder

I denna roll får du möjlighet att vara delaktig i företagets utveckling. Du uppmuntras till att vara kreativ och att sätta din prägel på rollens utformning. Du kommer få möjligheten att arbeta med småskaliga italienska och spanska producenter och tillsammans med Passione Italiana sprida deras matpassion vidare till de svenska hushållen.

Din profil

Vi ser gärna att du som söker har tidigare erfarenheter från liknande roller. Som person trivs du i en koordinerande roll där du har många kontaktytor och får ta ett stort eget ansvar. Du är kreativ, lösnings- och resultatorienterad samt har:
  • Goda kunskaper inom Microsoft Officepaketet
  • Talar och skriver svenska och engelska flytande
  • B-körkort
Meriterande är om du har:
  • Goda kunskaper inom IT
  • Öga för grafisk design och bildspråk
  • Ekonomi eller administrationsutbildning
Kontakt

I denna rekrytering samarbetar vi med Säljpoolen. Vill du ha ytterligare information är du välkommen att kontakta Rekryteringskonsult Kim Storm på telefon 031-7045182. Urval och intervjuer sker löpande. Tillträde omgående eller efter överenskommelse.

Välkommen med din ansökan!

Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Marknadsföring
Typ av anställning Heltid
Rekrytering hanteras av Säljpoolen AB
Sista ansökningsdag 29 jan 2021 (2 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vår passion är att inspirera och sprida kunskap om Italiens och Spaniens mattraditioner från de mer småskaliga producenterna. Råvarans genuina ursprung, den traditionella historiska smaken och böndernas varma kärlek till den egna produktionen är något vi värdesätter. Med mångfald av produkter och smaker inspirerar vi gamla som unga till nya matupplevelser!

sökord: koordinator, marknadskoordniator, säljkoordinator, säljsupport, support, marknad, säljare, försäljning,