Proffs på att montera kök?

Proffs på att montera kök?

Vi vet att du finns – för vi möter dig dagligen.

Du är duktig, initierad och påläst och tillsammans med våra medarbetare bygger vi ditt drömkök och 599 stycken till varje år. Nu utmanar vi dig att sadla om eller bara byta upp dig och bli en del av vårt härliga köksteam.

Partum AB är ett av Sveriges största företag specialiserat på att montera och installera kök. Vår hemmaplan är Stockholm och Mälardalen och vi förvånas själva hur stor Mälardalen är ibland...

Vi söker dig som har självförtroendet och modet att utmana oss. Körkort B är ett krav liksom en väl utvecklad förmåga att kommunicera med människor på ett trevligt sätt. Efter en introduktion på några veckor tror vi att du kan axla din roll som köksmontör fullt ut under ledning av en mycket engagerad projektledarfunktion.

Välkommen att skicka din ansökan till "jobba@partum.se" Eftersom vårt behov är fler än en ny kollega och vi anställer de rätta löpande så ska du inte tveka. Finns annonsen kvar så söker vi dig.
Mer info
Email Mejla Partum AB
Område Stockholms stad
Yrkesroll Bygg & Hantverk, Snickare, Industri & Anläggning, Service & Kundtjänst, Serviceyrken
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 10 dec 2019 (47 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Partum startades 2008 men den verkliga starten var 1997 då E-Service bildades. E-Service var från början ett renodlat VVS företag.

Från i början av 2000-talet hade företaget ett nära samarbete med M-Service som i sin tur var specialiserat på köksinstallationer. Samarbetet och synergieffekter födde idén om ett företag som kunde hantera alla de viktiga momenten med egen personal. Arbeten pågick under lång tid med ett nära samarbete. Så 2009 påbörjades arbetet med utformningen av vad som idag är Partum ab.

Vi anser att vi idag har en organisationsmodell som är optimerad för att utföra de uppdrag vi har. Men det pågår ständigt en process för att bli ännu bättre på det vi gör.

Välkommen med din ansökan!