Marketing Manager

Marketing Manager

Välkommen till Parkando, ett modernt parkeringsföretag beläget mitt i Stockholm. Vårt mål är att genom digitaliserade processer och en användarvänlig app skapa en smidigare upplevelse både för de som parkerar och för de som äger eller förvaltar en parkering. Vi ger ett ökat värde på våra företagskunders parkeringsytor genom högre beläggning, utökade tjänster som elbils-pooler, laddstationer, varuleveranser direkt till bilen. På så vis höjer vi värdet på parkeringsytan!

Vi söker just nu en Marketing Manager som kommer bli en nyckelperson i vår tillväxtresa! I rollen kommer du ta ett övergripande ansvar över Parkandos kommunikation och synlighet. Detta är en ny roll hos oss så du kommer bli den som tar ett helhetsansvar för vår marknadsföring, strategiskt såväl som operativt och kommer bli den som bygger vår marknadsfunktion.

Vi är ett sammansvetsat team på Parkando och du har en nära interaktion med resten av organisationen. Du har också en stor frihet och ansvar att driva marknadsföringen på ett självständigt sätt. Du vet vad som krävs för att ta Parkandos varumärkeskännedom till nästa nivå och vad som kommer driva på vår försäljning - därför kommer din roll och funktion ha en stor betydelse för vår fortsatta tillväxt.

Dina aktiviteter kommer innefatta allt ifrån marknads- och konkurrentanalys, identifiering av marknadsföringsmöjligheter i olika kanaler både on- och offline, skapande av marknadsplaner och utförande av dessa. I rollen arbetar du för att driva trafik till hemsida och du vet vart vi ska synas för att det ska generera leads. Du utformar innehåll som kommuniceras till våra kunder och du äger alla marknadsrelaterade aktiviteter som du förverkligar tillsammans med dina kollegor och i vissa fall externa leverantörer. Vidare kommer du att arbeta med:
 • Ansvara för marknadsplan och marknadsbudget
 • Vidareutveckling av hemsidan t.ex. UX, SEO, content
 • Ansvarig för copywriting och visuell kommunikation
 • Vår synlighet och marknadsföring i sociala medier
 • Arbeta för att bygga relevanta partnerskap för att stärka co-branding
 • Anordna event och skapande av säljmaterial som presentation, tryckmaterial och mallar
 • Upphandling och förhandling med leverantörer
 • Ansvara och projektleda olika marknadsaktiviteter såsom annonsering, digitala marknadsföringskampanjer, utskick, nyhetsbrev, byggandet av kundcase etc.
Vem söker vi?
Du har en bred bakgrund inom marknadsföring och kommunikation samt erfarenheter från att framgångsrikt driva projekt. Har du inte hela verktygslådan än kan det självklart vägas upp av ditt driv, motivation och förmåga att lära dig snabbt. Vi tror att du har ett intresse för fastighetsbranschen i allmänhet och för digitala produkter i synnerhet.

För att lyckas i rollen är du ansvarstagande, resultatorienterad och handlingskraftig. Du har ett kreativt sinne och vet hur du ska lösa utmaningar. Du är en sann teamplayer som sprider glädje och gillar att ha kul på jobbet.

Vidare behöver du ha;
 • Minst 3 års erfarenhet från en liknande roll
 • Relevant högskoleutbildning eller YH-utbildning inom marknadsföring
 • Gedigen erfarenhet från varumärkesbyggande, visuell kommunikation och användandet av många typer av kommunikationskanaler
 • Projektledningserfarenhet
 • Erfarenhet från tillväxtbolag, fastighetsbranschen eller techbolag är en stor fördel
Parkando har en öppen och välkomnande kultur där man alltid uppmuntras till att komma med idéer för att skapa nya möjligheter tillsammans med sina kollegor! Vår tillväxtresa har bara börjat så möjligheterna att utvecklas och bygga din roll är mycket stora. Ett stabilt och starkt bolag i ryggen tillsammans med ditt eget driv och entreprenörsanda ger fantastiska förutsättningar att forma ditt nästa steg i karriären! Vi har ett konkurrenskraftigt erbjudande och sitter i fina lokaler på Östermalm i Stockholm.

Varmt välkommen med din ansökan!

Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen, välkommen att höra av dig till rekryteringsansvarig amelie.molin@hyddagroup.com
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Marknadsföring
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://www.parkando.se/
Sista ansökningsdag 21 juli 2022 (14 dagar kvar)

Om arbetsgivaren